2777
2789

من برا عشقم که یه دوسالی باهم هستیم اصلا نتونسم براش هدیه بگیرم بدم چون شرایط مالیم واقعا خوب نیس که اون چیزایی که از نظر کیفیت خوبه و قشنگه رو بخرم یه بارم براش در حد صد و خورده ای که در توانم بود عطر خریدم اما خیلی خوشش نیومد بعد اون دیگه به خودم جرعت ندادم واسش هدیه در این قیمتی بخرم خیلی ناراحتم خودم کع اونقدر پول ندارم براش یه چیزی خوبی بگیرم و احساس میکنم تو مناسبتای خاصی که میبینه بقیه بهم هدیه های خوب میدن خودش برام کلدو میگیره و من نمیتونم تو دلش ناراحت میشه 🙁🙁🙁میشه کمکم کنید من چیکار کنم خیلی احساس حقارت و شرمندگی میکنم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
چیکارکنم یه پسرو خوش حال کنم؟
2
50%
بنظرتون پسرا توقع دارن بهشون کادو بدن دخترا؟
2
50%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا که چطور میتونید پول باباتونو مفت مفت بریزید توحلق دوس پسری ک چارروز دیگه کات میکنید ایشش اصلا نیازی نیس توخرج کنی براش ک

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
واقعا که چطور میتونید پول باباتونو مفت مفت بریزید توحلق دوس پسری ک چارروز دیگه کات میکنید ایشش اصلا ...

دوست پسرم نیس نامزدیم 🤦😂نسبت فامیلی هم داریم باهم