2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سرم ویتامین سی هست که اصلا خوب نیست، شدیدا چرب و بوی اسانس پرتغال میده و قیمتشم حدود ۴۰۰&nb ...

خیلی که بعضیا تعریفش میکنن

شما استفاده کردید؟ 

کدوم مارک بهتره؟ 

خیلی که بعضیا تعریفش میکنن شما استفاده کردید؟  کدوم مارک بهتره؟

زمانى كه من استفاده كردم قيمتش ١٠٠خورده اى بود باورت ميشه؟!! الان چهارصد اينا شده! با چهارصد تومن ميتونى سرم ويتامين سى خوب خارجى مثل برند آمريكايى فيزيشن فورمولا بخرى .

برند انگليسى بالانس هم ويتامين سى داره، برند فرانسوى گارنيه هم همينطور. حدود قيمت هردو هم حدود ٣٠٠ اينطورا.

ويتامين سـى (اگه واقعا از فرم پايدارش استفاده شده باشه!) پوست رو روشن ميكنه!

منتهى با اكثر اسيدها تداخل داره ، بنابراين بهتره فقط صبح ها اونم حتماحتما با ضدآفتاب مصرف بشه.

يه نكته ديگه هم اينكه بعضيا به ويتامين سى حساسيت دارن و جوش هاى چركى ميزنن باهاش. اگر پوست حساس و چربى داريد با احتياط استفاده كنيد❤️

زمانى كه من استفاده كردم قيمتش ١٠٠خورده اى بود باورت ميشه؟!! الان چهارصد اينا شده! با چهارصد تومن مي ...

دقیقا من پوستم چذبه

با وجود اینکه که سی و هفت سالمه صورتم هنوز جوش میزنه 

چه پیشنهادی برای صورتم دارید، تیره شده و لک داره، کم رنگه 

دقیقا من پوستم چذبه با وجود اینکه که سی و هفت سالمه صورتم هنوز جوش میزنه  چه پیشنهادی برای صو ...

تو ٣٧سالگى نبايد جوش بزنيد، مطمئنيد مشكل هورمونى يا كيست و تنبلى تخمدان نداريد؟ 

اگه مطمئن نيستيد كه حتما اول چكاپ شيد اگرم كه مطمئنيد،

بايد يه شوينده داشته باشيد كه صبح ها و شب ها صورتتون رو باهاش بشـوريد كه اون چربى ها و آلودگياى صورتتون پاك شه. 

ميفرماييد پوستتون چربه پس با ويتامين سى ممكنه بدتر جوش بزنيد!

به جاش سرم ها و تونرهاى حاوى نياسيناميد استفاده كنيد! ماده ى نياسيناميد نه تنها جوش رو درمان ميكنه بلكه جاى جوش رو هم از بين ميبره،  يه درجه هم صورت رو روشن ميكنه❤️

شب ها هم يه مرطوب كننده سبک بزنيد چون كمبود رطوبت خودش هم عامل جوشه هم عامل كدرى!

فقط يك شب در هفته هم سرم رتينول بزنيد! هم ضدجوشه هم جوانساز! هم صورت رو سفت ميكنه هم لكه ها رو از بين ميبره! خلاصه رتينول بر هر درد بى درمان دواست!😅 ولى فقط و فقط يك شب درهفته!!!!!!چون رتينول خيلى قويه

يه اسكرابم داشته باشيد، هفته اى يكبار يا مثلا ده روزى يكبار يزنيد ، سلول هاى كدر پوستتون كنار برن🙏🏻