2777
2789
عنوان

دیدن دختر

90 بازدید | 12 پست

سلام

خانما به سوال داشتم

مادره پسر خودش تنها اومده خونه خانواده دختر که دختره رو ببینه که اگر مادره پسندید به پسرش بگه

حالا سوالم اینه وقتی مادره پسره میاد واسه اولین بار خونه دختر باید شیرینی شکلاتی چیزی بگیره یا دست خالی هم باشه مشکلی نیست؟

چون تاحالا این مدل چیزی پیش نیومده تجربه نداشتم گفتم کسی تجربه و چیزی داره تو این زمینه راهنمایی کنه ممنون میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی نمیارن

وقتی رسمی شد با دست گل و شیرینی میان

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

میتونه بیاره میتونه نیاره 

ولی معمولا چیزی نمیارن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

شکلات یا شیرینی باید بیاره حتما زشته نیاره  اگر نیاورده جوابت منفی باشه چون خسیسن

والا منم همین فکرو کردم.مخصوصا اینکه واسه قرار گذاشتن زنگ هم نزد اس ام اس داد

چه مسخره😑 خب همون شب خوستگاری میتونه ببینه دیگه

نمیدونم والا این چه مدلشه.نزدیک ۱ماهه میخواد بیاد دختر ببینه.انگار دختره آدم نیست فقط پسر خودش مهمه.پسر شاه پریونه همه میپسندن ولی این باید دختره رو ببینه اول

شیرینی   ببره     خب اولین بار یه جا میریم    خاستگاری هم نباشه&n ...

والا ما هم حتی اولین بار هم نباشه هرجا میریم یه چیزی میگیریم.خونه دایی و خاله و عموم که بار اول نیست میریم ولی هربار میریم دست خالی اصلا نمیریم.یعنی اصلا رومون نمیشه.