2777
2789
عنوان

میشه بگید کی مقصره

359 بازدید | 10 پست

یه شب منو پسر ۲سالم رفتیم حموم بعد ک کارمون تموم شد یادم رفته بود خوبه ببرم نمی‌شدم پسرمو تو حموم تنها بزارم برم حوله بیارم واسه همین شوهرمو صدا زدم حالا هرچی باصدا بلند صداش میزدم نمی‌شناسد نمیدونم خواب بود اگه خوابم بود با صدای من باید بیدار می‌شد بعد چند بار صدا زدن خیلی عصبی شدم باشه تند صحبت کردم گفتم مگه کری بعد هیچی نگفت وقتی اومدم لباسای پسرمو تنش کنم نمیدونم بهش چی میگفتم که غافلگیرانه از نیم رخ چند تا محکم جلوی پسرم زد توی گوشم بعد من گفتم بابایی شوخی می‌کنه اما دیدم نه داره میزنه و کم کم گریه پسرم درومد منم خواستم دفاع کنم که دعوا شد سروصدا حالا بعد یکسال مث خوره داره منو میخوره این موضوع که چرا منو جلوی پسرم زد دلم برا پسرم میسوزه که دید 

حالا کمک کنید کی مقصره؟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیکه خودخوری نکن ..سعی کن جبران کنی با رابطه خوب بین خودت و شوهرت

بهترین نوع رابطه که باعث میشه بچه عالی بار بیاد احترام مادر به پدر  جلو بچه و نشون بدی پدر اقتدار داره

و محبت پدر به مادر ..پدر باید نشون بده مادر ظرافت داره و نباید دلش بشکنه و محبت زیاد بهش بشه

اگه همون یکبار بوده فراموش کن با فکر کردن بهش فقط اعصابت به هم میریزه 

یبار دیگم بچه دوممو حامله بودم گف چرا قول دادی به مامانم میایم خونتون منم باردار بودم حوصله نداشتم بعد صداشو بلند کرد پسر کوچیکم ترسید بغلش کردم اومد که بزنه منو ولی نزد 

خیلی یادم میاد حالم ازش بهم میخوره چند روز پیش این موضوعات و ب مامانم گفتم اومد منو بچه هارو برد خونش اما بعدش پشیمون شد گف بخاطر بچه هات باید نادیده بگیری آشتی کن برگرد خونت 

دلم از شوهرم سیاه شده بااینکه دوسش داشتم