2777
2789
عنوان

مشکل بیخوابی بچه ها 🥺 ...!

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 38 پست
روانشناس چی گفت؟

روانشناس گفت

تایم دیدن تلویزیون به دوساعت در طول شبانه روز برسون

شروع کن باهاش بازی کردن طوری که شاد بشه

اصرار زیاد به خوردن توی هر وعده غذایی نکن

و اصرار بر اینکه یکباره جای خوابش جدا کنی

من چون خودم کارمند بودم پرستار گرفتم اون خانم تلویزیون روشن میکرد و پسرم می‌نشست جلوی تلویزیون شاید روزی ۸ ساعت تلویزیون میدید و هیچ بازی نمیکرد 

یدونه همسر و مامان عاشق

[QUOTE=273360122]سلام عزیزم میشه بگی چی گفت؟[/QUOTE

روانشناس گفت

تایم دیدن تلویزیون به دوساعت در طول شبانه روز برسون

شروع کن باهاش بازی کردن طوری که شاد بشه

اصرار زیاد به خوردن توی هر وعده غذایی نکن

و اصرار بر اینکه یکباره جای خوابش جدا کنی

من چون خودم کارمند بودم پرستار گرفتم اون خانم تلویزیون روشن میکرد و پسرم می‌نشست جلوی تلویزیون شاید روزی ۸ ساعت تلویزیون میدید و هیچ بازی نمیکرد

یدونه همسر و مامان عاشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی ناراحتم از کوچیکی لذت کنارم بودنو به خودم حروم کردم که عادت کنه واقعا هم عادت داشتو هیچ مشک ...

یه دونه حشره کش بگیربزارتوی اتاقش بگو اگه پشه اومد این حشره کش می کشش،برای زنبورهم بهش بگودرهاوپنجره هابستس نمی تونه بیاد توی خونه،بعدزنبورهاهرجاگل وگیاه باشه میره

آيه جهت بى خوابى طفل 

چنانچه طفلى بى خوابى داشته باشد و به خواب نرود بنويسد اين آيه را و زير بالين طفل گذارد. 

وَ يَسْئَلُونَکَ عَنِ الْجِبالِ فَقُلْ يَنْسِفُها رَبِّي نَسْفاً105فَ 
يَذَرُها قاعاً صَفْصَفاً106 
لا تَري‏ فيها عِوَجاً وَ لا أَمْتاً 

سوره طه آیات 105 تا 107

لا حَوْلَ و لا قُوَّةَ اِلا بِالله العَلّي العَظيم

به هیچ وجه تنهاش نزاری ترسس از نظر ما بی مورد و ناچیزه ولی برای اون چیز بزرگ و وحشتناکیه ، عکس مگس و ...

اره کنارش میمونم تا بخوابه ،مگس و زنبور و میشناسه حتی از مورچه هم میترسه ،خیلی براش میگم که اولا ما ازین حشرات تو خونه نداریم بعدم مگس کاری به ماها نداره زنبورم تو طبیعت هست تو خونه که نیس ولی کلا میترسه شبا از بس بهشون فکر میکنه موقع خواب توهم میزنه صداشونو میشنوه ویز ویز

یه دونه حشره کش بگیربزارتوی اتاقش بگو اگه پشه اومد این حشره کش می کشش،برای زنبورهم بهش بگودرهاوپنجره ...

همرو براش توضیح دادم میدونه زنبور نداریم یا مگس کلا ما نداریم اما ترس تو وجودشه همش موقع خواب میگه صداشون میاد،از بس بهشون فکر میکنه،کلا خیلی براش توضیح میدم که جای ترس ندارن اما فایده نداره