2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم چکارکنم😔

2800 بازدید | 106 پست

سلام  یازده ساله ازدواج کردم یکسالشوجلوگیری طبیعی داشتم بدش اقدام متاسفانه قبلاسالم بودم الان سه چهارساله متوجه شدم تنبلی دارم دکترم رفتم هم خودم هم شوهری ازمایش دادع سالمه بهمون گفتن بیایدکاشت کنید شوهرم راضی نمیشع منم دیگه خسته شدم ازالتماس کردن بش ک بریم واس کاشت جنین...خودمم 23سالمه از13سالگی عروسی کردم خیلی تنهام توخونه .....پری هام هم نامنظمه عسلوسیاده دانه گردوبادام قاطی کردم خوردم ولی نتیجه نگرفتم بیشترموقعهاپری هام باامپول پروژسترون میومدن ولی این ماه اقدام کردم باداروهای گیاهی ازهمینجاسفارش دادم خداروشکرپری شدم سه روزه حال بدازپری اقدام داشتم ولی خیلی استرس دارم ببخشیدخیلی طولانیه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشته باش هرچی بیشتر استرس داشته باشی بدتره

ورزش کن بعدم داروی گیاهی و شیمیایی باهم نخور 

یکیشو بخور 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

منم تازه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم.

دارم ژل رحمی استفاده میکنم.

تباشیر با اذخر هم ۳ بار ابزن کردم.

سعی کن وزنت اگه زیاده کم کنی و حتما ورزش روزانه رو داشته باشی.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

لاغرم 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
سلام عزیزم منم تنبلی دارم میشه بگی دارو گیاهی چیا خوردی که پریودت اومد؟ 

قرص نازایی معجزه خانهما..کپسول صدعددی هس همینجاگوگل سفارش دادم اوردنش چون بقیه عطاریانداشتن محل ما

بچه هامن هرروز نده بیس دقه فقط میرقصم گفتن برقصی خوبه واس تنبلی حالانمیدونم ازاین ماه اقدام کردم بدازاقدام کمردردشدیدگرفتم پاهام وحشتناک دردمیکنه سوزش هم گرفتم نمیدونم چکارکنم

ورزش كامل اكي ميكنه؟ منم با قرص پريود ميشم هميشه بايد قرص٢١روزه بخورم🥲

نه عزیزم ولی خیلی خیلی کمک میکنه در حد معجزه شما درمان و بگیرید از دکترتون ولی ورزش باید انحام بدید خیلی مهمه

استرس نداشته باش هرچی بیشتر استرس داشته باشی بدتره ورزش کن بعدم داروی گیاهی و شیمیایی باهم نخور&nbs ...

قبلامتفورمین ویخوردم الان تموم شده...کلأاین ماه ینی برج 10تصمیم گرفتم فقط گیاهی بخورم خداروشکرخوردم پری هم شدم توروزسومش استرس دارم خواهرجان مگه میشه نداشت

متفورمین کلومیفن این دو تا قرص رو بگیر مصرف کن البته اول باید بری پیش یه متخصص تا آزمایش هایی ک لازمه رو بدی ک خدایی نکردع بعدا برات مشکل نشه

❟ ܟ۬ߺܥ‌ߊ‌‌ࡅ࡙ߺܨ ܭܘ ࡅߺ߲ܘ ܝܝ݅ܝߺܥ‌ࡅߺ߳ࡉ‌ ܭߊ‌‌ܦ߭ࡅ࡙ߺࡄࡅߺ߳ࡉ‌🤍🌸
نه عزیزم ولی خیلی خیلی کمک میکنه در حد معجزه شما درمان و بگیرید از دکترتون ولی ورزش باید انحام بدید ...

من ٤سال قرص ميخورم فايده نكرده همش قرص ميخورم ي ماه نخور پري نميشم😒