2777
2789

خانما که توشهرری یا طراف شهرری دکتر متخصص خوب برا چکاپ بارداری میشناسین بهم معرفی کنین دکترخودم خیلی عالیه اما تو رویان زیرنظرش هستم ومطب شخصی نداره توتهران تومشهد مطب شخصیش هست حالابهم گفته ماه دیگه انومالی انجام دادی بیارببینم دیگه نیازنیست بیایی اینجاموندم کجابرم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
دکتر فاطمه تاجیک قشقایی

اونو قبلا چندبارپیشش رفتم اونم میگن خوبه اما مرددم میگم یکی که خیلی خوب باشه برم .اتفاقامامان خودم چندسال پیش پیشش زایمان کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو قبلا چندبارپیشش رفتم اونم میگن خوبه اما مرددم میگم یکی که خیلی خوب باشه برم .اتفاقامامان خودم چ ...

دکتر خوبیه من خودمم پیشش میرم

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...
دکتر خوبیه من خودمم پیشش میرم

به نظرتون سزارین اختیاری بخوام انجام میده؟ازبس حساس هستم میخوام دکتری باشه خیلی خوب چکاپ کنه وبرا زایمانم جای بخیه نمونه

به نظرتون سزارین اختیاری بخوام انجام میده؟ازبس حساس هستم میخوام دکتری باشه خیلی خوب چکاپ کنه وبرا زا ...

اره عزیزم دختر خاله ام شهریورماه پیش ایشون زایمان کرد راضی بود

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...