بچه ها کیا بیبی چکشون مثبت کاذب میشد وقتی لکه بینی داشتن ؟من به دکترم تلفنی گفتم یه هفته عقب انداختم ولی لکه بینی دارم اما هرچی بیبی چک میزنم مثبت میشن میگه بخاطر خون تو ادراره که مثبت میشه اما کاذبه کیا مثل من بودن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
صد در صد حامله ای .اما اگه مراقب نباشی و تقلا کنی ممکنه لکه تبدیل بشه به پریود و سقط بشه.
راستش من شبیه پریود بود و زیاد بود یه هفته قبل موعد پریودیم بیبی چک زدم منفی بود و مفنامیک اسید خوردم تا کم شد نمیدونستم ممکن باردار باشم الان باید۱۲ بهمن پریود میشدم برا امتحان بیبی چک زدم دیدم مثبت شد بعد از اون ۶ تا بیبی چک دیگه زدم اونا هم مثبت شدن ولی دکتر میگه احتمالا همشون مثبت کاذبن
راستش من شبیه پریود بود و زیاد بود یه هفته قبل موعد پریودیم بیبی چک زدم منفی بود و مفنام ...
آخه شما که آمپول نزده بودی که کاذب بشه.مثبت کاذب دیگه یکبار اتفاق می افته نه سه بار.خب شاید هم حامله بودی داره سقط میشه .اما به هر حال تا جواب آزمایش صبر کن.