من تازه ازدواج کردم بنظرتون در چه حد با خانواده شوهرم رفت وامد داشته باشم و کارهای خونشونو انجام بدم؟چون وقتی میرم اونجا کل روز با ظرف شستن و کارکردن میگذره دوتا خواهر شوهرم دارم توخونه همسن وسال خودمن
من دوسال با مادرشوهرم زندگی کردم اصلا فک نکردم خونه غریبم فک کردم مادرمه . سخت نگرفتم . گاهی که خواهر شوهرم بود کارها رو تقسیم میکردیم اگه نه من انجام میدادم از دل و جون . البته الان خونه خودمم . گاهی دلم تنگ میشه براشون .ولی سخا نگیر ولی زیادی هم صمیمی نشو در حد متوسط باشید
در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
در حد معمولی باش ۱ بار در هفته وقتی هم رفتی خودتو نکش همه جارو تمیز کنی اون ۲تا فقط بشینن بد عادت میشنن کارایی مث یکم ظرف شستن سفره انداختن پهن کردن ن اینکع دیگع جارو بکشی گرد گیری کنی و....
من خواهر شوهرم وقتی میرم ازدواجم کرده وقتی خونه باباشه انقد آدم احمقیه.که فقط میاد غذا بخوره برنج و خودش درست میکنه بعد میره تو اتاق من باید ببرم بیارم برا ظرف ها هم میره میشینه من باید بشورم نمیشه ظرف پونزذه نفر من چجوری تنها بشورم شوهرمم انقد بزدل ه نمیگه تو هم تشکر از ارس من آخر اینکه ظرف ها تموم شد میاد میگه چرا شستی
از اول اینطوری شروع کردی تا اخر ازت توقع دارن اینکارو نکن مثلا برای ظرف شستن خواهرشوهرت بشوره تو اب بکش برای چی تو همه کارارو میکنی ارزش خودتو پایین نیار
والا هرکسیی با توجه به شرایط خودش نظر بده .من خواهر شوهر ندارم کلا مادرشوهرمم جوونه و فقط یه دونه برادر شوهر دارم که کوچیکه هنوز .با این حال من اغلب با همسرم میرفتیم یعنی پیش نمی اومد من تنها بی دلیل برم . الان که همسرم نیست دیگ تنها میرم . در مورد کار کردن هم اندازه ، مثلا میریم شام من طرفا رو میارم و میبرم و میشورم ولی چای و میوه مادر همسرم میاره و اگه مهمون هم بیاد باز همینجور با همکاری مادرشوهرم مثلا اون چای بیاره من میوه میارم در کل هرچی با اندازه
یکیشون غذابزاره یکی ظرف بشوره تودرحدسفره انداختن وجمع کردن کمک کن
این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم
خب چن سالته؟ مادرشوهرت میگه کار کن؟ یا خودت وارد شدنی میری سراغ ظرفا بنظرم دو الی سه بار در هفته ...
۲۴سالمه هنوز بعد ازدواج نیومدن خونمون میگن تا سالگرد یکی ازاقوامشون بیاد بگذره..من ک میرم چون مادرشوهرم میگه دستام دردمیکنن و دختراشم کارنمیکنن انقد ظرف جمع میشه ک روزی چندین بار باید بشورم اگرم من نشورم کسی نمیشوره🙁