2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست

من دوسال با مادرشوهرم زندگی کردم اصلا فک نکردم خونه غریبم فک کردم مادرمه . سخت نگرفتم . گاهی که خواهر شوهرم بود کارها رو تقسیم میکردیم اگه نه من انجام می‌دادم از دل و جون . البته الان خونه خودمم . گاهی دلم تنگ میشه براشون .ولی سخا نگیر ولی زیادی هم صمیمی نشو در حد متوسط باشید

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

در حد معمولی باش ۱ بار در هفته وقتی هم رفتی خودتو نکش همه جارو تمیز کنی اون ۲تا فقط بشینن بد عادت میشنن کارایی مث یکم ظرف شستن سفره انداختن پهن کردن ن اینکع دیگع جارو بکشی گرد گیری کنی و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروزنرو ،کارم درحد یه چیزی برداری ببری اشپزخونه انجام بده اونجاخونه تونیست اگه انجام بدی ،اگه یه روزانجام ندی ازچشمشوت میفتی 

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

من خواهر شوهرم وقتی میرم ازدواجم کرده وقتی خونه باباشه انقد آدم احمقیه‌.که فقط میاد غذا بخوره برنج و خودش درست می‌کنه بعد می‌ره تو اتاق من باید ببرم بیارم برا ظرف ها هم می‌ره میشینه من باید بشورم نمیشه ظرف پونزذه نفر من چجوری تنها بشورم شوهرمم انقد بزدل ه نمیگه تو هم تشکر از ارس من آخر اینکه ظرف ها تموم شد میاد میگه چرا شستی 

بعنوان مهمون برو و برگرد خونت .گرفتی چی میگم بعنوان مهموووون . در حد مهمون کمک‌کن . دو تا بشقاب کثیف جم کن بزار رو اپن و ... 

اگ‌وایسی ب ظرف شستن دیگه کم کم پررو میشن جاهای دیگه شونم میدن شما بشوری 

بعدم هر وقت دعوت شدی برو . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

هفته ای یباربرو ...جارو وگردگیری اصلا نکن ظرفم هرزمانی ک غذا اونجابودیی فقط بشور نه ظرفای خودشونم بزارن وقتی تونیری بشوری

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

والا هرکسیی با توجه به شرایط خودش نظر بده .من خواهر شوهر ندارم کلا مادرشوهرمم جوونه و فقط یه دونه برادر شوهر دارم که کوچیکه هنوز .با این حال من اغلب با همسرم می‌رفتیم یعنی پیش نمی اومد من تنها بی دلیل برم . الان که همسرم نیست دیگ تنها میرم . در مورد کار کردن هم اندازه ، مثلا میریم شام من طرفا رو میارم و میبرم و می‌شورم ولی چای و میوه مادر همسرم میاره و اگه مهمون هم بیاد باز همینجور با همکاری مادرشوهرم مثلا اون چای بیاره من میوه میارم در کل هرچی با اندازه

ب نظرم از همون اول کار نکن در حد یک سفره جمع کردن بسه. ب شرطی ک اونا هم اومدن خونت نزاری کار کنن..

دقیقا 

منم یه خواهرشوهر مجرد دارم میرفتم خونشون اصلا کاری نمیکردم(البته شرایط خونشونم طوری بود اصلا نمیشد تو آشپزخونه رفت)

ولی اوناهم میومدن خونمون اصلا نمیذاشتم خواهر شوهرم بلند بشه واسه کاری

یکیشون غذابزاره یکی ظرف بشوره تودرحدسفره انداختن وجمع کردن کمک کن

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
خب چن سالته؟ مادرشوهرت میگه کار کن؟ یا خودت وارد شدنی میری سراغ ظرفا بنظرم دو الی سه بار در هفته ...

۲۴سالمه هنوز بعد ازدواج نیومدن خونمون میگن تا سالگرد یکی ازاقوامشون بیاد بگذره..من ک میرم چون مادرشوهرم میگه دستام دردمیکنن و دختراشم کارنمیکنن انقد ظرف جمع میشه ک روزی چندین بار باید بشورم اگرم من نشورم کسی نمیشوره🙁