2777
2789
عنوان

علت پادرد دخترم.

1855 بازدید | 18 پست

دختر دوساله ام نزدیک چهل روزه پادرد داره شب تاصبح بیداره وگریه میکنه.کلی دکتررفتیم 

اولش سرماخورده بود که پادردش شروع شد سونو وازمایش دادیم که دکترگفت مشکلی نداره بعدازدوهفته پیش دوباره بدنش داغ داغ شدبی اشتها وبیقراربود رفتیم فوق تخصص عفونی ازمایش وسونوگرافی وعکس ریه گرفتیم مشکلی نداشت دکترگفت ویروسه ورفع میشه ولی همچنان پادردشدید داره گاهی هم دست به گوش میزنه ولی پاش دردمیگیره پاش ودستش هم داغ میشه .کسی تجربه ایی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دخترت چطور شد

هیچی عزیزم دخترم گلین باره داشت جالبه  دکترای فوق تخصص اصفهان که خیلی معروفن بیماریش روتشخیص ندادند دکتر مصطفوی چندبار رفتیم نفهمید دیگه خودم تونت سرچ کردم به این بیماری مشکوک شدم بیمارستان بستری شد ودکتر نصیری بیماریش روتایید کرد ودارو گرفت وخداروشکر خوب شد ولی خیلی اذیت شد

هیچی عزیزم دخترم گلین باره داشت جالبه  دکترای فوق تخصص اصفهان که خیلی معروفن بیماریش روتشخیص ند ...

خداروشکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰
شیرولبنیات میخوره مکمل هم سانستول زینک دارمیخوره.میتونه کمبود کلسیم وویتامین دی باشه؟

سلام عزیزم دخترتون علایم دیگه ایم داشت؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

آزمایش تب مالت وروماتیسم وcbcوآزمایش ادراروesr همش خوب بوده

حال عمومیش کلا چطور بود بازی و بدوبدو میکرد یانه؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

هیچی عزیزم دخترم گلین باره داشت جالبه  دکترای فوق تخصص اصفهان که خیلی معروفن بیماریش روتشخیص ند ...

سلام عزیزم مگه تو بیماری گلین باره گوشم دردمیگیره؟

سلام عزیزم میشه به من کمک کنی من دارم از دلشوره میمیرم.هیچکس به من جواب درست نمیده.دختر من یکسال و نیمشه.چندهفته پیش یک بار صبح که از خواب پا شد برای چند ثانیه روی پاهاش نمیتونست بایسته.همش میوفتاد و انگار پاش درد میکرد فقط چند ثانیه طول کشید یکم گریه کرد و بعد کاملن خوب شد و راه افتاد. دو بار دیگه هم اینجوری شد بعد از اون ماجرا.و همه به من گفتن چیزی نیست پیش میاد یه حالت خواب رفتگیه.تا امروز غروب پاهاش رو میگرفت و بهم میگفت درد داره.دو بار اینجوری شد.هر بار ۳ تا ۴ دقیقه روی پاهاش راه نمیتونست بره و میوفتاد اما بعدش کاملن خوب میشد و انگار نه انگار تو رو خدا راهنماییم کن من آروم قرار ندارم.

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻