2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مبلام‌و‌فرشم طوسیه فقط

اما کل سرویس چوبم صدفی کرم رنگ هست ۶ ساله خیلی راضیم خونم‌همیشه شیکه از مد نمی‌افته

ولی خواهرم یه‌ماه پیش کل وسایلشو طوسی کرد خیلی زود زده شد

ایران من ایران من 🖤

طوسی رنگ سردیه باید با یه رنگ دیگه ادغام بشه تا زیباییشو نشون بده

مثلاً طوسی-ابی

طوسی-سبز

طوسی- طلایی

طوسی-یاسی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
منم طوسی نقره ایم  ولی اگه برمیگشتم عقب مبلمانو سبز کله غازی با کرم میگرفتم  خدایش خیلی ...

تو تصورتام ترکیبشون قشنگ نشد اما سرچ‌کردم عکساشو دیدم ،دیدم بعله خیلی قشنگه سبز کله غازی و کرم 

بنظرم سبزش یکم تیره تر باشه قشنگرتم میشه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

من خودم مبلم طوسیه ولی چو بیام سفید 

به نظرم اون دوتای اول که گذاشتی یکم تیره و دلگیره 

اول اینکه طوسی روشن بهتره بعد اینکه ترکیب با سفید باشه مثلا چوبی و دکوری سفید تیکه های بزرگ مثل مبل طوسی 

که خونه حالت خفه نگیره

ماشالله 🌹

تو تصورتام ترکیبشون قشنگ نشد اما سرچ‌کردم عکساشو دیدم ،دیدم بعله خیلی قشنگه سبز کله غازی و کرم  ...

منم فکر میکردم چیز خیلی زشتی باشه تا که از نزدیک دیدم 

خیلی شیک و خاص بود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اسی اول بگو خونت کوچیکه یا بزرگ و اینکه نورش زیاده یا کم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨