2777
2789
عنوان

کارم گیره لطفاً کمک...

112 بازدید | 11 پست

دوستان من دو تا عکس مهم توی گوشیم داشتم که بیخود و بی جهت بدون اینکه من کاری بکنم از تو گالریم حذف شدن.هیچی هم حذف نشده ها فقط همون دو تا عکس.هر چی هم با برنامه ریکاوری میخوام برشون گردونم نمیشه.در ضمن کسی هم رمز گوشیمو نمیدونه.لطفااا کمکم کنید چجوری برشون گردونم ؟؟

(در ضمن اسکرین شات بودن)

مگه ميشه همه عكساباشن جزاون دوتا

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من وقتی حافظه گوشیم پر شده بود عکسا سیو نمیشد ولی حافظش رو خالی کردم گوشی خاموش روشن کردم عکسا ...

این عکسا رو دو ماه پیش گرفتم تا همین دو روز پیش هم بودشون دیشب رفتم نگاهشون کنم دیدم نیستن

ببین من گوشیم دو تا گالری داره یکیش ک همون گالریه ک همه دارن یکی ام گالری اکانت گوگلمه اگر اون برنامه رو گوشیت داره چون برنامه ای هست ک بعضی گوشی ها دارن ببین اگر داری اونجا ذخیره میشه چون وصله ب جیمیلت