2777
2789
عنوان

سبزه ی عید 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان؟ کاری نداره که . ده روز مونده به عید شروع کن .خواستی من بگم.

واسه گندم دو سه روز بزار تو آب بعد آبشو هی عوض کن که بو نگیره یا خواستی بذار یه جای سرد . بعد سه روز کلا آبشو خالی کن و یه دستمال مرطوب بذار روش . در رو دو سه بار آب بزن و آبشو خالی کن و دوباره دستمال نمدار رو بذار روش . بعد دو سه روز قشنگ جوانه و ریشه می زنن . بعدش اون جوانه هارو بردار بذار تو یه ظرف پهن تر تا مثلا ضخامت گندم ها توش ۲ سانت باشه .بعد همون پارچه رو دوباره خیس کن بذار روش .  روزی دوسه بار این کارو بکن و بعدش که سبزه ها چند سانتی رشد کردن دیگه اون پارچه رو بردارو فقط خودشو روزی دو سه بار بشور و آبشو خالی کن .

نکته جای نسبتا سرد در اوایل کار باعث میشه بو نگیره و خراب نشه 

بعد روز سوم که آبشو خالی کردی بهتره دیگه وقتی میشوری ظرفو کج کنی کل آبش بریزه تا بو نگیره و خراب نشه 

و اینکه حبوبات دیگه مثل عدس  و ماش وقت کمتری نیاز دارن واسه دوره اول . یعنی مثلا دو روز تو آب بمونن کافیه . زودتر خیس میشن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

ولی این مراحل که گفتم خیلی راحته ها تو عمل . تو نوشتن سخت به نظر میاد . خیلی هم جالبو نشاط آوره . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به به چه با سلیقه هستید. ممنون

قربونت گلم عکسشو فرستادم ببینی البته من دیگه پارسال رفتم از بازار سبزه نارنج خریدم امسالم همین نارنج میگیرم تا اخر عید قشنگ سرحاله

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

این مال عید 1401

نارنج و بشور  از وسط  نصف  نکن  یکم از بالا  تر  که   هم سرش برش  بخوره  و هم  هسته ها سالم  بیان بیرون، بعد با ابمیوه  گیری  ابش و بگیر و هسته های سالم و جدا کن . بریز  تو  کاسه   و خیس کن  . هسته های  برش  خورده  و اونایی که  روی  اب می مونن  رو  بنداز دور .  دوروز تو اب  خیس بخوره  بعد دو  روز بنداز  روی  دستمال  خشک  بشن  بعد که  خشک شد ، یک لایه  و نه بیشتر  پوست هسته  رو بگیر  . و  بعد تو خاک  بکار  خیلی  عمیق  نکار  که  هم زود بالا  بیاد و هم اینکه نارنج  خیلی  ریشه میکنه .

چند تا نکته ۱  نارنج  حدود ، ۲۵  زمان میبره  تا در بیاد  (بستگی  به دما  ) دیر و زود داره  ، نا امید نشو .  

نارنج اولش ساقه  در میاد و بعد برگ  میده  ، صبور باش . 

اگه  تو شهری هستی  که شرجی و رطوبت نیست  حتما براش  جزیره درست کن ، تو نت  هست .

نارنج و همیشه  باید با اب پاش برگ هاش و خیس نگهداری  و خاکش  هر  چی خیس و تر و مرطوب  تر بهتر ، اب زیاد  ، هسته رو  از بین  میبره   ولی  رطوبت  لازمه. روی  خاک  هم میتونی سنگریزه  بپاشی  

از جهت زیبایی و حفظ رطوبت . دونه ها رو هم  به فاصله  خیلی خیلی  کم از هم بکار که  وقتی رشد کردن زیباتر  بشه

گلدونت  هم باید عمیق  باشه  نارنج خیلی  ریشه  میده 

.