2777
2789
عنوان

دلم خيلى گرفته همه چيز برعكس تصورم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 23 پست
منم 8ساله ازدواج کردم دوتا سقط داشتم هر شب فکرو خیال میکنم ک اگه بچه دار نشم ممکنه زندگیم از هم بپاش ...

الهى به حق على كه مادر بشى

ميدونم چقدر احساس دلهره و نگرانى دارى

دركت ميكنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

منم تهرانم ببخشید اگه ناراحت نمیشی میشه بدونم کدوم دکتر رفتی؟ به من گفتن برو مرکز ابن سینا ولی خودم دوس ندارم برم جایی که شلوغ باشه دوس دارم زیر نظر یه دکتر خاص باشم یه دکترم میشناسم که برا نازایی کلینیک داره ولی خیلی زیرمیزی میگیره😔

منم تهرانم ببخشید اگه ناراحت نمیشی میشه بدونم کدوم دکتر رفتی؟ به من گفتن برو مرکز ابن سینا ولی خودم ...

من مركز مام ميرم

دكتر عليرضايى

هزينه هاشون بالاس ولى ارزششو داره

البته اينم بگم خيلى شلوغه ها

من مركز مام ميرم دكتر عليرضايى هزينه هاشون بالاس ولى ارزششو داره البته اينم بگم خيلى شلوغه ها

از نظر مالی مشکلی ندارم ولی زورم میاد زیر میزی بدم😅😅 این مرکز مام خیلی تو نینی سایت دیدم تبلیغ داره گفتم حتما چیزی که تبلیغات زیاد داره بدرد نمیخوره🤣🤣

از نظر مالی مشکلی ندارم ولی زورم میاد زیر میزی بدم😅😅 این مرکز مام خیلی تو نینی سایت دیدم تبلیغ دار ...

اصلا نياز به تبليغات نداره

همه ميدونن كه چقدر مجهز و پيشرفته اس

باز تصميم با خودته

اصلا نياز به تبليغات نداره همه ميدونن كه چقدر مجهز و پيشرفته اس باز تصميم با خودته

مرسی عزیزم چقد خوب شد باهاتون حرف زدم شاید یه روزی اونجا همدیگه رو دیدیم و از خدا میخوام اون روز همه کاراتون درست شده باشه! درسته ندیدمتون تا حالا ولی حس خوبتون بهم منتقل بشه دوست خوبم 😍

مرسی عزیزم چقد خوب شد باهاتون حرف زدم شاید یه روزی اونجا همدیگه رو دیدیم و از خدا میخوام اون روز همه ...

قربونت عزيزم

ان شاءالله طبيعى باردار شى كارت به اونجاها نكشه

ممنون از محبتت دوستم🌸🌹♥️