2777
2789

برای ثبت نام ماشین کلااکانتاشون دست من یود حالا۲۰۶دراومد۳۰۰ملیون سود کزدن

گفتم۵تومن بهم شیرینی بده

گف چخبره میرفتم کافی نت ثبت نام میکرذ۴۰هزارتومن میشد

گفتم تواصلا دنبالش نیودی من همه کاراتونو کردم ثبت نام و اکانت و فلان 

میگه نه هربار من بهت زمیزدم ثبت نام کنی خودت میکفتی  انجام میدی وگرنه میرفتم کافی نت

خیلی بهم برخوزد حق دارم یان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه خسیس

۳۰۰ ملیون سود کرده ۵تومن براش زیاده

بعدشم به نام توعه بگو تا ۵تومن ندین من بنامتون نمیکنم😁😂😂

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
خب میرف چراهمه کاراشو میسپره به من حتی اجاره دادن خونش کل کاراشو من کزدم الانم ماشینش اومده بازم ...

چن سالته باباش؟

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
خب میرف چراهمه کاراشو میسپره به من حتی اجاره دادن خونش کل کاراشو من کزدم الانم ماشینش اومده بازم ...

مگ راه دوری میره ؟ واسه پدر مادر تا باشه از این  کارا . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
وا چه خسیس ۳۰۰ ملیون سود کرده ۵تومن براش زیاده بعدشم به نام توعه بگو تا ۵تومن ندین من بنامتون نمیک ...

بنام خودشه اکانتش دست من بود

ولی خداشاهده براب همشون نزدیک یه سال ثبت نام کردم اصلا روحشون خبرنداش حتی زنگم نمیزد

خونشو اجاره دادم الان برافروش ماشینشم همه کاراروانداخته گردن من

باز دوباره میکه به اسم داداشممم‌ثبت نام کن ماشین ک دیگ پشت دستمو داغ کردم به من چه بره کافی نت