2777
2789
عنوان

درد سمت چپ زیر دنده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 59507 بازدید | 31 پست
لوزالمعده مگه همون پانکراس نیست؟ من بچه هام رو بغل میکنم ممکنه بخاطر وزنشون باشه؟

لوز المعده یا همون پانکراس سمت چپه، طحال هم سمت چپه اگر دردی هم باشه مربوط به بزرگ شدن طحاله، لوزالمعده بیشتر وسطه دردش، اوکی؟؟

لوز المعده یا همون پانکراس سمت چپه، طحال هم سمت چپه اگر دردی هم باشه مربوط به بزرگ شدن طحاله، لوزالم ...

اکی👍👍، علت بزرگ شدن طحال چیه معمولا؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشین پسر شما حرف زد؟پسر من هجده ماهشه هیچ کلمه ای نمیگه قبلا دده و مامان و بابا رومیگفت ک الان اونم یادش رفته.

علایم اتیسم هم نداره.دستورپذیری و ارتباط چشمی و اجتماعیش عالیه.

خیلی نگرانیم چیکار کنم.

همه چیز رو با اشاره ب ما میفهمونه و براش میاریم

ببخشین پسر شما حرف زد؟پسر من هجده ماهشه هیچ کلمه ای نمیگه قبلا دده و مامان و بابا رومیگفت ک الان اون ...

آره عزیزم حرف میزنه ولی خب به روونی هم سناش نیست ولی خیلی خوبه، پسر من از حدود ۳ سالگی حرف زدنش رو شروع کرد.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

سلام دوستان. منم درد زیر دنده سمت چپم داره اذیتم می‌کنه . گاهی میگیره و ول می‌کنه .گاهی اوقات دقیقاً خود وسط شکمم درد می‌کنه ..خیلی وقته و میترسم برم دکتر ..نمی‌دونم چرا اینجوری میشه...کسی درد مشابه درد منو داره ؟چیزی میدونید ؟🥺

سلام دوستان. منم درد زیر دنده سمت چپم داره اذیتم می‌کنه . گاهی میگیره و ول می‌کنه .گاهی اوقات دقیقاً ...

بنظرم باید رودت رو بررسی کنن، برو دکتر و نترس

برای منم به شدت گاهی میگیره تاپیکم زدم کسی جواب نده سونو رفتم گفتن چیزی نیست درست سمت چپ زیر دنده ها ...

احتمال داره کیست آندومتریوز داشته باشی و چسبندگی روده

لوزالمعده یا همون طحال سمت چپه، کبد سمت راسته، منم همچین دردی داشت ولی بیشتر وسط بود، خداروشکر کشیدگ ...

عزیزم منم مادرم همینجوره درد داره سونگرافی کلی رفت همه چیش خداروشکر خوب بود  نمیدونم این درد چیه پس 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥