2777
2789

3شب پیش حالت تهوع داشت تاصبح تو تب سوخت،چندین بار استامنیفن دادم. صبحش ک بیدار شد نمیتونست راه بره، کف پاش ب شدت میخاره ی برس گرفته دست گریه میکنه وپاشو میخارونه بردم دکتر دارو داد خوب نشده.فردا میخوام ببرم آزمایش بده. کسی تجربه ای داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر استامینوفن 

داروی دیگه ای خورده

که بهش حساسیت داشته

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

چند وقتشه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
غذاش خیلی کم شده، فقط بيسکوئيت خورد 

بچه ضعف کرده پاهاش دتتر منم همین بود از شب تا صبح پاشو خاروند دقیقا حللت تهوع و اسهال داشت بدن ضعیف بود اشتها نداشت فقط پاهاشو بهم میمالید انگار بدنش کم اورده بود بردمش دکتر یه شربت قوی انواع ویتامین و زینک داشت بهش داد دیگ خوب شد 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی