2777
2789
عنوان

بیاااایید هرچه میخواد دل تنگت بگو

526 بازدید | 41 پست

همین الان چی اذیتتون کرده...دلتنگ چی هستین...

هرچه میخواهد دلتنگت بگو....

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور کنکور کنکور

تبدیلم کرده به یه دختر افسرده 

دختری که همیشه شاد بود و میرقصید و ورزش میکرد  ۲ /۳ ساله پشت یه میز تو یه اتاق دربسته فقط میخونه و گریه میکنه 

خیلی خستم 

خیلی 

من یه خواستگار داشتم شرایط عالی خودمم دوستش دارم خیلی از فامیل دور دامادمون  بود  دومادم ...

چ دوماد حسودی

برای ارامش دلت امن یجیب میخونم

هرچی خدا صلاح بخواد

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

من هستم یک عاشق مغرور

که چشمانت برایم حکم خدا را داشت :) 

دلیه 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

اینکه چرا فقط مامان و بابامن که بهم میگن خوشگل چرا هیچوقت هیچکس بهم نمیگه قشنگی چرا باید اینجوری باشه چرا همه بهم تیکه بندازن سر قیافه و هیکل 

مگه من چجوریم اخه 

والا خونه دسته گلم و با وسیله دادم اجاره بعد از دو سال تحویل گرفتم داغون کرده ماکرو فرم و سوزونده از پرده گرفته تا مبل و در و دیوار 

کلی خرج خونه کردم 😭😭😭😭😭 هیچوقت حلالش نمیکنم خیلی حالم گرفته اس 

دلتنگ چیزی نیستم دلتنگ کسیم

چی میشد تو این دنیا بابامم باشه

کاش میشد عین دخترای دیگه زندگی کنم

نه این که تو این سن به اینجا برسم

کاش خدا اینطوری نبود

کاش اصلا میمردم راحت میشدم

دیگه هیچی خوشحالم نمی کنه