2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گفتیم هیچی نگفت

دختر منم تومور داره بخاطر همین شیمی درمانی میشه یه مدت اصلا غذا نمی خورد کل روز گاهی دو قاشق هم غذا نمی خورد 

دکتر هم می گفت کاری نمیشه کرد عوارض داروهاست 

ولی مولتی ویتامین میدادم بهش مثل سندروس یا استئوکر 

دکتر می گفت اینارو بخوره لااقل یکم از ویتامین های بدن جبران میشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خدا شفاش بده،تومور چی؟چند سالشه

یه نوع تومور مغزی که روی عصب بینایی رشد می کنه 

دخترم 12 سالشه و 3 ساله شیمی درمانی میشه 😔 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
یه نوع تومور مغزی که روی عصب بینایی رشد می کنه  دخترم 12 سالشه و 3 ساله شیمی درمانی میشه 😔&nb ...

وای خدا،خدا خودش کمکت کنه و شفاش بده سخته،به نظرتون عوارض دپاکین که کم اشتهاست؟فقط به غذا اشتها نداره،غذاش خوب بود

وای خدا،خدا خودش کمکت کنه و شفاش بده سخته،به نظرتون عوارض دپاکین که کم اشتهاست؟فقط به غذا اشتها ندار ...

احتمالا عوارض دارو باشه با دکترش صحبت کنید اگه دارو های تقویتی مشکلی نداره بهش بدید 

بدون مشورت دکتر اشتها آور بهش ندید چون سپروهپتادین داره بیشتر روی اعصاب تاثیر داره

دکترش کیه؟علائم اولیش چی بود؟

هم بیمارستان مفید میبرمش تحت نظر متخصص مغز و اعصاب، دکتر احسان مرادی 

برای شیمی درمانی هم بیمارستان محک میبرم دکتر هادی موسی خانی 

علائم اولیش این بود که چشم راستش بشدت ضعیف بود عینک تاثیر نداشت ام ار ای دادیم مشخص شد روی عصب چشمش توده هست

الان تومور از بین رفته؟حالش خوبه؟

نه از بین نرفته ولی خاموش شده 

چند بار ام ار ای دادیم تغییر نکرده نه کوچیک شده نه بزرگ 

دکترش گفت تومور غیر فعال شده ولی برای اطمینان چند مدت دیگه با داروی ضعیف ادامه بدید