2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسایی ک میترسن و زنای حامله نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست اجتماعي هستيم

جوون بابا😂😂😂انشالله برسید بهم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
جان بگو 

دوربین وباز کن بذار رو سلفی یه عکس باهم بگیرید…با اونی که الان کنارته👻😈

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تا قسمت چي باشه    

انشالله که خیر😜

دوربین وباز کن بذار رو سلفی یه عکس باهم بگیرید…با اونی که الان کنارته👻😈

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واي ببخشيد برا چي رفتي خونه عموت؟ چرا خونه خودتون نيستي؟

بخاطر یه سری شرایط 

اینجا یه مدرسه خوب قبول شدم 

دیدم نیام ضرر میکنم 

سال قبل خانوادم بودن امسال بخاطر ی مشکلی مجبور شدن برن 

دیدم اگه منم برم این امتیاز خوبو از دس میدم محبور شدم بمونم البته خود داییم و زنداییم نزاشتن

وگرنه من دیگه آخراش کوتاه اومدم میخواستم برم 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
بخاطر یه سری شرایط  اینجا یه مدرسه خوب قبول شدم  دیدم نیام ضرر میکنم  سال قبل خانو ...

اسی تا الان که خونه عموت بودی چیشد یهو

بخاطر یه سری شرایط  اینجا یه مدرسه خوب قبول شدم  دیدم نیام ضرر میکنم  سال قبل خانو ...

فكر كردم عموت هست ولي اگه فكر ميكني داري اسيب ميبيني ارزش رو نداره اونجا باشي زياد تنها نمون

مراقب خودت باش گلم  

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فكر كردم عموت هست ولي اگه فكر ميكني داري اسيب ميبيني ارزش رو نداره اونجا باشي زياد تنها نمون مراقب ...

وای عموم🤦🏻‍♀️

نمیدونم چرا نوشتم داییم

اسی تا الان که خونه عموت بودی چیشد یهو

هیچی همین دوتا فقط 

خونه خودمونم چنبار اینجوری شده بودم

توهم‌زدی عموت و دایت زن عموتو زن دایت .بای

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه