دختر خاله م چند سالی میشه جدا شده بچه نداره چندتا خواستگار داشته که خوشش نیومد این آخری یه آقایی که شرایطشو میگم به نظرتون مناسبه براش یا نه ؟ لطفا هر چی به ذهنتون میاد بگید شاید به دردش خورد دختر خالم ۴۵ سالشه اون آقا حدود ۵۵ سالشه قبلا دو بار ازدواج کرده و چهار تا بچه داره که همگی بزرگ و مستقلند اخلاقش خوبه فعلا و دست دلباز و مهربونه .خونه نداره ماشین معمولی داره شغلش آزاد مغازه نداره با خاتمها راحته انگاری چون نزدیک محل کارش یه خانم متاهل فروشنده س وقتی دیده دختر خالم خیلی سحتگیره به اون خانم گفته که خیال شو راحت کنه اونم زنگ زده تعریف کرده از آقا .به همه گفته دارم ازدواج میکنم حتی زنگ زده به برادر خانم اولش و بهشون گفته نمیدونم چرا .علت جداییش خیانت همسرش و و بد اخلاقی بوده .دختر خاله م با دخترش صحبت کرده فقط از پدره تعریف کرده اوتم گفته که مادرم خیانت کرده و...چیز خاصی دستگیرش نشده .محل زندگیشم تازه اومده مستاجره کسی نمیشناسه واسه تحقیق .حالا با تموم این حرفها به نظرتون دخار خالم چکار کنه ؟ میخواست قبول کنه دو دله .مشاوره هم رفتن چیزی نگفتن .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.