2777
2789
عالیهههه عالی ولی حتما با مربی حرفه ای که سزارین کردنت رو در نظر بگیره اشتباهی به عضلات شکم فشار وارد نکنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیلاتس محشره بدنو جمع وسفت وخوش فرم میکنه یعنی فکرکن میری باشگاه کاربادستگاه منتها این بدون دستگاهه وفقط روی قدرت بدن خودت کارمیشه حدودا بیست دقیقه اخر کلاس حرکاتش تمرکز روی شکم هست
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
بنظرمن اززمان سزارینت خیلی گذشته ومشکلی نداری توباشگاه ما از مربیمون یه خانومه که سه ماه بود عمل تخمدان ورحم انجام داده بود پرسید گفت محدودیتی نداری حالا رفتی هرورزشی کلا یه شرح حال بده ازخودت به مربی
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
اره مامان نورا جون وزنت هم کم میشه ولی سرعتش یکم کمتره نسبت به بقیه ورزش ها چون بیشتر روی سوخت وساز ماهیچه تمرکز داره تا چربی یعنی بیشتر ماهیچه ها درگیره ولی سایز خیلی کم میشه وبدن جمع میشه
من خودم انواع ورزش رو توی چند سال امتحان کردم یکی ازشنا راضی بودم یکی پیلاتس یعنی اگه تجربه وعقل الانم رو داشتم ازاول میرفتم پیلاتس
نه پیلاتس اصلا کفش نباید پات باشه باجوراب یا پاپوش باشی کافیه زیرانداز ویه بطری اب رو باخودت ببر بعد کش هم باید تهیه کنی که مربیت نوعش رو راهنماییت میکنه
اگه زیرانداز مخصوص نداری نیر، خود باشگاه دازه، ب جاش یه ملافه ببر که روی اون زیر اندازه بندازی، اکثرا اینکارو میکردن
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد.... خدای دانه های انارررر......؟؟؟؟
اگه باشگاه دمبل داشت که خب ولی اگرنداشت دمبل هم باید تهیه کنی البته جلسه اول لازم نیست ببری همه اینارو مربی بهت میگه