خانماااای عزیز اونایی ک مشکل تنبلی تخمدان شدیییید دارن یا چسبندگی و عفونت و..... میتونین ب این ماما مراجعه کنین .
چندین سال بود میرفتم دکتر، تا سه سال اول ک تشخیص ندادن تنبلی دارم ،بعد از اون دو سالی رفتم طب سنتی و دارو گیاهی و... بازم جواب نگرفتم ، دوباره اومدم رفتم مرکز ناباروری
گفتن تنبلی شدید داری ، ذخیره تخمدانت صفر ... امیدی ب بارداریت نیس مگه اینکه تخمک اهدایی استفاده کنی .. با دارو و امپول و ..... هم نتیجه نگرفتم و گفتن حتی ای وی اف و ... هم جواب نمیده ... کلا ناامید شدم ..پرولاکتینم بالا ، مشکل تیرویید ، عفونت و........ همه چی بهم ریخته بود ، از بس امپول ودارو شیمیایی استفاده کردم ، انگار رحمم خشک شده بود ،یک یا دو روز پریود میشدم در حد خییییلی کم ...ب دکترا میگفتم رفته رفته پریودم داره کم میشه و ... انگار ن انگار ، میگفتن ربطی ب داروها نداره ، اختلال هورمونی داری ،،، در صورتی ک بعد از داروها اینجور شدم قبلا پریودم ۶ شش روز بود.. خلاصه یه خانم باردار که رفته بود همدان پیش یه ماما خونگی و بعد از۹ سال نتیجه گرفته بود ادرس داد ، منم رفتم ، معاینه کرد گفت عفونت شدید داری و کمی تنبلی ... جواب ازمایش و سونو هم گفتم نگا کن ، گفت من اصلا سر در نمیارم ، فقط معاینه میکنم هر چی خودم فهمیدم طبق همون دارو گیاهی دست ساز درست میکنم و میدم . به من ۸ تا شیاف گیاهی داد که روزی ۲ تا از روز سوم پریود استفاده کردم ...
توضیحاتم کامله اگه خواستین برین ضرر نداره من که تو این چند سال انقد پول خرج کردم و اعصاب خوردی کشیدم ، اینم ب عنوان اخرین راه امتحان کردم و خداروشکر نتیجه گرفتم .
فقط حتمااااا روز سوم پریودی باید برین، تلفنی و سفارشی دارو نمیده ، حتمااا باید معاینه کنه طبق مشکلی که دارین و تشخیص میده دارو درست میکنه . فقط هم برا خانماس ، اگه شوهرتون مشکل داره دارو نمیده .
همه چیو کامل نوشتم، شاید وقت نکنم بیام سر بزنم اینجا و جواب بدم، باز هر سوالی داشتین خودتون ازش بپرسین .
اسم و ادرسش
مریم تاجمان ، روستای گنبد شهر همدان ، بعد از همدان اولین روستا ب سمت جاده ملایر
09189034293
08134345185
هر کی رفت و نتیجه گرفت اول اون خانم رو بعدم اگه یادتون موند من حقیر رو دعا کنین .
منبرا همه چشم انتظارا تو کل دوران بارداریم ختم یس گرفتم و ختم قران کامل . امیدوارم ب زووودی زود ب حق حضرت فاطمه طمع شیرین مادر شدن رو بچشین.
التماس دعا❤