2777
2789

خانماااای عزیز اونایی ک مشکل تنبلی تخمدان شدیییید دارن یا چسبندگی و عفونت و..... میتونین ب این ماما مراجعه کنین .

چندین سال بود میرفتم دکتر، تا سه سال اول ک تشخیص ندادن تنبلی دارم ،بعد از اون دو سالی رفتم طب سنتی و دارو گیاهی و‌... بازم جواب نگرفتم ، دوباره اومدم رفتم مرکز ناباروری 

گفتن تنبلی شدید داری ، ذخیره تخمدانت صفر ... امیدی ب بارداریت نیس مگه اینکه تخمک اهدایی استفاده کنی .. با دارو و امپول و ..... هم نتیجه نگرفتم و گفتن حتی ای وی اف و ... هم جواب نمیده ... کلا ناامید شدم ..پرولاکتینم بالا ، مشکل تیرویید ، عفونت و........ همه چی بهم ریخته بود ، از بس امپول و‌دارو شیمیایی استفاده کردم ، انگار رحمم خشک شده بود ،یک یا دو روز پریود میشدم در حد خییییلی کم ...ب دکترا میگفتم رفته رفته پریودم داره کم میشه و ... انگار ن انگار ، میگفتن ربطی ب داروها نداره ، اختلال هورمونی داری ،،، در صورتی ک بعد از داروها اینجور شدم  قبلا پریودم ۶ شش روز بود.. خلاصه یه خانم باردار که رفته بود همدان پیش یه ماما خونگی و بعد از۹ سال نتیجه گرفته بود ادرس داد ، منم رفتم ، معاینه کرد گفت عفونت شدید داری و کمی تنبلی ... جواب ازمایش و سونو هم گفتم نگا کن ، گفت من اصلا سر در نمیارم ، فقط معاینه میکنم هر چی خودم فهمیدم طبق همون دارو گیاهی دست ساز درست میکنم و میدم . به من ۸ تا شیاف گیاهی داد که روزی ۲ تا از روز سوم پریود استفاده کردم ...

توضیحاتم کامله اگه خواستین برین ضرر نداره من که تو این چند سال انقد پول خرج کردم و اعصاب خوردی کشیدم ، اینم ب عنوان اخرین راه امتحان کردم و خداروشکر نتیجه گرفتم .

فقط حتمااااا روز سوم پریودی باید برین، تلفنی و سفارشی دارو نمیده ، حتمااا باید معاینه کنه طبق مشکلی که دارین و تشخیص میده دارو درست میکنه . فقط هم برا خانماس ، اگه شوهرتون مشکل داره دارو نمیده .

همه چیو کامل نوشتم، شاید وقت نکنم بیام سر بزنم اینجا و جواب بدم، باز هر سوالی داشتین خودتون ازش بپرسین .

اسم و ادرسش 

مریم تاجمان ، روستای گنبد شهر همدان ، بعد از همدان اولین روستا ب سمت جاده ملایر 

09189034293

08134345185

هر کی رفت و نتیجه گرفت اول اون خانم رو بعدم اگه یادتون موند من حقیر رو دعا کنین .

من‌برا همه چشم انتظارا تو کل دوران بارداریم ختم یس گرفتم و ختم قران کامل . امیدوارم ب زووودی زود ب حق حضرت فاطمه طمع شیرین مادر شدن رو بچشین.

التماس دعا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم عزیزم

میری عطاری پودر زنجفیل،  تخم هویج و کپسول خالی میگیری ، تخم هویج و پودر زنجفیل خوب باهم مخلوط میکنی و تو کپسولها پر میکنی روزی ۲ تا یکی صبح بعد صبحانه یکی هم شب بعد غذا شوهرت بخوره فوق العاده تقویت اسپرم هست هر کی اینو انجام داده باردار شده فقط باید ۳ ماه انجام بدی و صبور باشی 

میری عطاری پودر زنجفیل،  تخم هویج و کپسول خالی میگیری ، تخم هویج و پودر زنجفیل خوب باهم مخلوط م ...

مرسی عزیزم جفتشونم دارم فقط کپسول میگیرم خدا خیرت بده من چندساله منتظرم 3ماه ک چیزی نیس نتیجه بگیرم تاعمر دارم دعات میکنم

خدایا خودت برام معجزه کن.
چی بگم والا چطور تنبلی رو سه سال تشخیص ندادن با یه سونو مشخص میشه که

هر ماه پریود میشدم ولی تخمک گذاری نداشتم یا خیلی ضعیف بود ، بعضی ماهها هم با وجود مصرف قرص و امپول هیچ تخمکی نبود یا سایز فولی ها رشد نمیکرد ... 

دکترا هم میگفتن اولین نشانه تنبلی ، پریود نامنظم و دیر ب دیر هست ... ولی تو هر ماه پریود میشی ..

مبارک باشه ايشالا، خیلی مراقب خودت باش ،اون لکه بینی قبل از پریود رو هم درمان کرد ؟

ممنونم عزیزممم . اون ماهی که استقاده کردم دیگه لکه بینی نداشتم.