2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل

650 بازدید | 4 پست

دلم گرفته...

خیلی امید داشتم به همه چی ولی الان میخوام ول کنم همه چیو اما باز ته دلم میگم نه، فقط یه کم دیگه صبر کن!

نمیخوام قضاوت کنم نه مقایسه نه هیچی...

میگم چرا منکه پاک بودم، منکه درست بودم، منکه بیشترین تلاشمو کردم تا حقی رو ناحق نکنم، وضعم اینه. خیلی دلم گرفته!

یادمه بدترین بدی هارو درحقم کردن و تو روم گفتن لیاقتت همینه!

منکه اگه خوبی کردم از ته دلم بود، منکه دورو نبودم، طمع نداشتم، حسادت، بخل، کینه و...

الان ناراحتم... نسبت به همه چیز و همه کس!

حتی خدا!

خیلی ناراحتم. فقط یه چیز خواستم! اونم هی نشد! هی نشد تا به اینجا رسیدم.

یه حدیث خوندم که خدا کاری رو انجام میده که به عقل بگنجه!

پس معجزه چی؟

وقتی خدا زمین و اسمون و ... تو ۶ روز خلق کرد، مگه میشه نتونه زندگی منو تغییر بده؟

ولی الان واقعا لب مرزم، هر لحظه ممکنه بیفتم و تمام!

همیشه خجالت کشیدم از اینکه بخوام کسی دعام کنه! هربار خواستم چون مجازی بود گفتم. میشه دعا کنین برام. شاید خدا بخاطر شما امشب، حواسشو بده بمن!

براتون صلوات میفرستم.

ممنون

من همین یه دونه ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

هنوزم دلت گرفته یا بهتری؟

میدونی خیلی وقتا بدون دلیل خواس همه چی تو زندگی وارونه میشه

انگار همه چی با ادم سر جنگ داره....

راستی من مشهدیم

شمام فک کنم مشهدی اره؟

تو تاپیکا دیدم ۱ مشهدی ادرس پارچه فزوشی پرسیدل بود و جواب داده بودی

تو فکرم ۱ گرده کتابخونی بزییم با همشهریامون تو ایتا

نظرت چیه؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما