2777
2789
عنوان

چهار روز قبل از پریودی بی بی چک زدم،نظرتون رو بگین ممنونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 41 پست
اگر زیر پنج دقیقه هاله انداخت انشالله که بارداری 😍

جااااااان دلی

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه دقیقه بعد کمرنگ بود الان باز نگاه کررررردم پر رنگتر شده بود

عزیزم طبق تجربه بهت میگم ب اینها دل نبند... زود زدی و همیشه نزدیک پریود یکم هورمونhcg تو بدن ترشح میشه ک این هاله ها بخاطر همونه.... صبر کن بعد از موعدت بزن اگه عقب انداختی

چطور؟ماه قبل حتی هاله هم ننداخت ۱۵ تا بی بی چک زدم

ب نظر منک چار روز مونده ب موعدت و هاله داره پس مثبته برا منم دعا کن شنبه موعدمه

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊
کاملا  درست میگی . خصوصا اگه بی بی چک مدیکور باشه

من با بی بی چک ویتاساین و یک مارک دیگم امتحان کردم همش روز پریود هاله مینداخت و پررنگ هم بود و گول میخوردم و بعد پریود میشدم... از یه طب سنتی پرسیدم پس چرا اینا هاله میندازه اینو بهم گفت

مال منم اینجوری شده فقط میدونم این تبخیر ادرار  دوروزه دیگه موعدمه

پناه برخدا صورتی کمرنگه سریع هم افتاد. 

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

مبارک .من ۵ روز مونده بود ب موئدم زدم هاله خیلی کمرنگ‌انداخت جوری ک فقط تو نور معلوم بود اینم بعد یک ...

اخه همین مارکو ماه های قبلم زدم ولی  هیجوقت هاله ننداخته بود بخدا. باز راضی ام به رضای خدا