2777
2789
عنوان

خواستگار کسل کننده

1268 بازدید | 91 پست

سلام دوستان 

یک مورد برام پیش امد اقا ۴۰ ساله، کارمند و مهندس، بدون خونه و یک ماشین داشت 

در مورد کلیات باهاش صحبت کردم 

که جمع بندی خاصی از خودم نشون ندادم تا حرفش رو بزنه

در مورد بحث مالی پرسیدم که بغیر اداره چکاری انجام می دهید گفت بعد تایم کار، کلیپ اموزشی میبینم 

و کارم خیلی ارزش داره و فلان 

منم جواب رد دادم چون احساس کردم ادم پر تلاشی نیست حقوقش هم کفاف نمیکنه

از همه لحاظ ازش سرتر بودم  

به نظرتون خوب کردم ؟ 😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد کار خوبی کردی رد کردی . چهل سالشه خونه نداره . با این وضعیت صدسالشم بشه نخواهد داشت . ماشینش چی بود ؟

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

خب اگر معیارت مالیه خوب کردی، اگر تو این سن معیارات ارزشین باید یکم بیشتر میشناختیش. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

چرااونایی که کارشون مشخص نیست میان خواستگاری؟

چون اونایی که کار درست حسابی دارن و آدمن هستن توسط نزدیکان و دوستان و همسایگان تور می‌شوند.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁