2777
2789

اومد به خوابم 

هم خودش هم زنش که دو ساله مرده 

زنش اول اومد تو با خنده روی ولی خودش فقط یه لبخند تلخ داشت تو خوابمم سیاه تنش بود تو خواب من ترسیده بودم از گوشه در اتاق میدیدمشون انگار نمیخواستم بیاد تو اماده نبودم استرس داشتم ولی زنش خنده کنان و شادی اول اومد تو انگار چند سال بود همو میشناختیم در صورتی که فقط عکسش دیدم دو ساله مرده شوهرش هنوزم سیاه تنشه خیلی دوسش دارم ولی نتونستم بگم گاهی میبینمش قلبم تند تند میزنه حس میکنم هنوزم عاشق زنشه وقتی دیشب خوابو دیدم گپ کردم یه مدت بود بهش فکر نمیکردم از صبح بی قرارم 😢😢تعبیرش چی میشه ؟؟

ترسیدم چون هر خوابی میبینم تعبیر میشه کسی بخواد بمیره یا مرده درخواسی داشته باشه من خوابش میبینم اتفاق میفته 

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمیر ناخودآگاهت دلش براش تنگ شده این خوابو درست کرده رفع دلتنگی بشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگر اون آقا مجرده و شما هم مجردی و شرایطتون به هم میخوره احساست رو بهش بگو البته با درایت لازم.

من همیشه به هرکی که عاشق یک نفره میگم از هیچی نترس و از هیچکس خجالت نکش، تو توی عمرت عاشق یک نفر میشی برای به دست اوردنش تلاش کن که اگر نکنی یک عمرررر حسرت میخوری.

هر وقت  که تونستم رفتم سرخاکش براش فاتحه خوندم ولی تا زنده بود من ندید چند ساله تو قلبم دوسش دارم ولی نگفتم وقتی زن گرفت بیخیالش شدم تا اینکه شنیدم زنش مرده باورم نمیشد از اون موقع هر وقت میبینمش قلبم درد میگیره  حس میکنم خیلی غمگین و افسرده س

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....