2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمک کنید😔😔😭😭

94 بازدید | 2 پست

مادرم از اول ی کم عصبیه و زبونش تنده ی حرفیو یا ی نصیحتیو بخواد بگه جوری میگه ب آدم برمیخوره بعدم عصبی میشه میگه مگه چی گفتم ک عصبانی شدی

بهم میگه مراقب زبونت باش ی کاری نکن ک نامزدتت بزارتت بره

این حرف یعنی چی ی کاری نکن چیه 

ناخودآگاه ی منظور دیگه ای ازش برداشت میشه 

دلیلشم اینه منم مثل خودش عصبیم ولی خیلی کمتر اونم تو مواردی ک عادیه عصبانی شدن،

اینارو بهش گفتم  ک این چ مدل گفتنته کاری نکن چیه فلان 

خدا پیدونه چ قیامتی راه انداخت😔😔تو مریضی الهی بمیری فلان،چرا نمیفهمی نفهمی،خب چرا ی جوری حرفشو میزنه ک بهم بربخوره،وقتی خودش عصبانیه چرا از من انتظار داره آروم باشمم منم بچه اونم

ببین اون الان دیگه از سن تغییر دادن خودش گذشته بلاخره نمیتونه حلوی بچش اعتراف کنه که من این راهو رفتم تو نرو میگه مراقب باش کاری نکن با بدخلقی طرفو برنجونی  از خودت سرد کنی 

من الان تو دلم نی نی دارم ماه اخرم خدا میدونه چقد سخته الان هر وقت بشه دس مادرمو میبوسم اگر بدترین مادرم باشه نه ماه سختی کشیده باور کن حسرت یه شب اونجوری که دلم بخاد بخابم دارم تا بدنیا بیاد 

مادری حس شیرینیه ولی واقعا سخته اگر یه چیزی میگه خیرتو میخاد حتی اگر بخاطر محبت زیادش نتونه لحنشو درست کنه چون براش مهمی 

ببخشید انقد نصیحت کردم ان شاءالله مامان بشی بیشتر درک میکنی

عزیزم به نظر من یه مادر هیچ وقت بدیه بچشو نمیخاد مطمئن باش مادرت نگران تو و زندگیته فقط اینکه نمیدونه چطوری بیانش کنه و بهت بفهمونه ک اینم حتما بخاطر تفاوت سنی ک نمیتونین همدیگه رو درک کنینن.

سعی کن ارامش داشته باشیو هیچ وقت وارد بحث نشی با مادرت ک بخایین بهم توهین کنینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان