۴۰ روز حدودا مونده به عید ، بیابید بگید چیکارا کردید؟خرید کردید؟ خونه تکونی رو شروع کردید ؟ از کی کار ها رو شروع می کنین انشالله؟
(لطفا انرژی منفی بده ها نیان، کاملا هم میدونم اوضاع بده ، یک بده ای تو کشورمون زلزله زده هستن، عده ای حقوق نگرفتن اما صرفا جهت حال خوب گفتم این تاپیک رو بزنم🙂💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قراره بشینم عادت ها و تغییراتی که تو سال جدید باید ایجاد کنم رو بنویسم
برخلاف سال های دیگه قرار نیست لباس بگیرم
ولی دل دل می کنم برا لحظه تحویل سال و سفره هفت سین ❤️😍
برا شما هم امسال زود گذشت🥲
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
منکه میخام یه هفت کیلو تا عید لاغر کنم سه کیلوشو کم کردم مونده ۴کیلو ....خونه تکونی هم دوست دارم یکم زودتر شروع کنم.خریدامم زودتر میکنم نمیزارم مث هرسال دقیقه نود.میخام هفته های آخر اسفند تو آرامش باشم هرسال استرس دارم کارام عقب میوفته ولی امسال نمیزارم اینجوری بشه .برا سال جدید هم کلی هدف وبرنامه دارم ازین حس افسرده در میام به امید خدا..در کل یه من جدید میسازم
اایده خیلی خوبی منم همین کار رو قراره بکنم قصد ندارم حتی یک دقیقه از سال جدید رو تلف کنم💝
بهترین تصمیمه
موفق باشی رفیق😍❤️
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»