2777
2789
عنوان

فقط تو خونه ما بشکن بکشنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 18 پست
عجولم ، با حوصله کار نمیکنم 😣

خواستم بگم که خودت گفتی

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عجولم ، با حوصله کار نمیکنم 😣

من نقطه مقابل توام خیلی آروم و با حوصله کار میکنم تا حالا چیزی هم از دستم نیوفتاده بشکنه اصلا 

انقد آروم و تو آرامش کار میکنم تو کارهای گروهی جیغ بقیه در میاد 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار امدم کمک مامانم کنم ۲۴ تا بشقاب یه جا از دستم افتاد شکست😂😂😂

منم یه بار خاستگار داشتم مامانم رفت یه دست پیشدستی خوشگل خرید ، قبل اینکه مهمونا بیاد همهشون از دستم افتاد خورد شد . شانس آوردم خاستگارا زود رسیدن وگرنه به قتل رسیده بودم 

منم یه بار خاستگار داشتم مامانم رفت یه دست پیشدستی خوشگل خرید ، قبل اینکه مهمونا بیاد همهشون از دستم ...

😂😂😂😂من بعدش  یکم گرفتم ولی تا دو روز با پرویی میگفتم بده کابینت خالی شد و کارتون کم تر😂