2777
2789
عنوان

دفترچه بیمه تکمیلی

101 بازدید | 8 پست

دوستان تا حالا از دفترچه بیمه کسی از اقوام استفاده کردین؟؟ اگه اره مشکلی پیش نیومد؟؟

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

میخوام دندونمو ارتودنسی کنم یه دونس میخوام از دفترچه بیمه زنداداشم استفاده کنم بعد میخوام بدونم چطوری هزینه رو پس میدین؟؟

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دلت بخواد از بیمه خواهرم، بیمه خودمون معلمه به درد نمیخوره

بعد شده بخواید هزینه رو پس بگیرید مثلا تکمیلی

لطفا اگه تجربه ای دارین بگین 

دندونم ارتودنسی میخواد خیلی ادیتم میکنه زنداداشم مشکلی نداره از دفترچش استفاده کنم 

دکتر میگه باید هزینه رو بدی بعد بری از بیمه بگیری 

میخوام بدونم چطوری از بیمه پسش بگیرم

نه چون حرامه این بیمه فقط مخصوص یک نفر هستش

خود طرف که میخوام ازش بگیرم راصیه 

بدون اجازش که نمیخوام از دفترچش استفاده کنم

به اون ربط نداره که عزیزم بیمه ی که دارین راضی نیست اون طرف قرار دادش یک نفره

خب منم یه نفرم 😁

شوخی کردم متوجه ام