2777
2789

سه چهار روزه قفسه سینم درد میکنه تیر نمیکشه ها درد میکنه کتفم ستون فقراتم درد میکنه الان حتی وستامو نمیتونم بیارم بالا تپش قلب دارم همش معدم سنگین شده فقط دراز کشیدم اصلا پایین کمرم درد نمیکنه قسمت بالایی بدنمه سر درد و خستگی هم دارم

از نظر عصبی هم برام‌مشکل پیش اومده شدیدا درگیر افسردگی و پانیک و BTSD هستم تاپیک اتفاق براتون تعریف کردم ولی فعلا دارو اعصاب نمیخورم قطع کردم 

خلاصه خیلی سرتونو درد اوردم سرماخوردگی ممکنه باشه؟

شرایط دکتر رفتن ندارم

از قلبمه؟ سرما خوردگیه؟ 

باید بری دکتر 

شرایطش رو مهیا کن

اجازه ندهید روزی بگذرد و شما به یک اثر هنری بزرگ نگاه نکرده باشید، قطعه موسیقی جالبی نشنیده باشید و بخشی از کتاب بزرگی را نخوانده باشید...افکار آدمها، پیچیده‌تر از قضاوت‌های احمقانه ماست!  از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم آخر، ننمایی وطنم؟ چه می‌کنند آدم‌ها، اگر موسیقی را از آنها بگیرند؟کلمات و نُت‌ها را؟ آرزوها را...رؤیاها را؟!خدای هر کس، در مغز اوست.🚫 غمی‌ به‌ پهناوریِ‌ یک‌ سرزمین اصیل در من‌ خفته‌ است؛ غمی‌ که‌ نه‌ فسخ‌ می‌شود‌ و‌ نه‌ عادت!🚞🏕عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت♥️🎹من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم🌿🎼باران می آمد☔️بهارنارنج‌ها همه مست🍷🍊هوا هوای تو بود...🌂🤍 همه ما مثل ماه كامل درخشان؛ همچنان نيمه تاريكى در وجودمان داريم🌓 شب تاریک و سنگستان و مو مست...قدح از دست مو افتاد و نشکست! نگه‌دارنده‌اش نیکو نگه داشت...وگرنه صد قدح نفتاده بشکست

منم مثل شما بودم دقیقا

رفتم دکتر نوار قلبم دادم هیچی نبود فقط ضربان قلبم رو 120 بود

دکتر گفت به خاطر استرسه

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.