2777
2789
عنوان

جن پری فضایی )باردارا نیان🚫

1682 بازدید | 85 پست

سلام علیکم..

بعد این همه کتاب و فیلم چیزایی که خوندم و فهمیدم به نظرم همه اینا موجودیت داره

آدم فضایی ها که تو ناسا با انسان میگن ارتباط برقرار کردن یا سفینه ها یا موجودات عجیب دیده شده همون جنا هستن ..

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علیکم سلام 

ممنون اطلاع دادی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

و راجب پری هم که جذاب لوند اغوا گر اند یا تو دریا اند ...باید بگم همه ی جاهای ثعب العبور هستن🤷‍♀️ 

یه چیزی بگم نخندین!😐 اونا عاشق مردا یا زنا انسان ممکنه بشن که اگه عاشق مردا بشن به زیبا ترین شکل تغییر میدن خودشون تا اونو گول بزنن و..😶 پری هم که میگن نازه تو دریاست به نظرم همون جن خانمه ..

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

هم جن داخل قران اومده

و هم وجود زندگی در سیاره های دیگه

من قبلا هم همه رو قبول داشتم

ولی جای ترس و نگرانی وجود نداره

اگه اذیت نکنید اجنه رو باهاتون کاری ندارن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
و راجب پری هم که جذاب لوند اغوا گر اند یا تو دریا اند ...باید بگم همه ی جاهای ثعب العبور هستن🤷‍♀️&n ...

عزیزم اینطور که شما میگید نیست پری جن باشه!!

قلبتو دنبال کن! ولی عقلتم با خودت ببر..