2777
2789
عنوان

شیشلیک کجای مشهد خوبه؟

1150 بازدید | 18 پست
سلام بچه ها من اومدم مشهد.شیشلیک کجای مشهد خوردین عالی بوده و لطف کنید قیمتش رو هم بگین ممنون میشم کمکم کنین تا دیر نشده.من برای امروز ظهر میخوام
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
هردوش رو بگین عزیزم
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به من گفتن ارم ۷۰ یا ۸۰ تومنه
فقط برای شیشلیک میخوام
پری ناز جان ارم برای هر نفر ورودی ۶۵ تا ۷۵ بستگی به زمانی که میری میگیره بعد هر چی بخوای سفارش میدی به نظرم بهترین شیشلیک مشهد برای اونجاست البته دوتا رستوران داره برو قسمت vip
تو شهر فقط معین درباری خارج شهر فقط ارم . ارم 70 تومن هست. به نظرم همون قسمت عمومیش برو. vip الکی گرونه. و معمولا یک پرس برای 2 نفر کافیه
از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .