2777
2789
فشار سنج باید عقربه دار باشه از لوازم پزشکی ها بگیر دیجیتالی ها اصلا خوب نیست،دقیق هم نیست یه فشار سنج عقربه ای با یه گوشی از لوازم پزشکی ها بخر راحت مارک مهم نیست بیشتر میگن یه دونه چینی یه دونه هم خارجی دارم که من همون چینی رو خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقربه ای همون بازوییه از این همینا که دکتر ها دارن یه سری هم هست انتهاش یه حلقه عمودی داره که شخص تنهایی میتونه ببنده قبلیه تلمبه ش خرای شده بود پنج تومن دادیم درست کرد گوشی رو حتما بگیرین که دقیق باشه با نبض یه کم سخته خصوصا افرادی که قرص فشار مصرف میکنن نبض شون ضعیف میزنه سخته نبض گرفتن
منم اخیرا omron مدل m4 فک کنم خریدیم ۳۰۰ تومن خوبه البته کلا دیجیتالها دیگه عمری نیستن ممکنه مثلا هفت هشت سال دیگه از کالیبره در بیاد ولی خب مزایای زیادی داره کار کردن باهاش خیلی راحته اون دستی ها حتما ادم باید وارد باشه تا بتونه بگیره
شکرت که میگویم شکرت
من ١٠ ساله omron دارم و راضی ام

ماله من omron m3 هست نزدیک ۳۰۰ تومن پول دادیم ولی میگن خوب نیس تمام پرستار ها جیوه ای عقربه ای رو میگن خوبه من خودم فشار خون دارم الان دیگه اعتماد ندارم بهش

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
ماله من omron m3 هست نزدیک ۳۰۰ تومن پول دادیم ولی میگن خوب نیس تمام پرستار ها جیوه ای عقربه ای رو می ...

اتفاقا من يه بارم حالم بد بود رفتم اورژانس بيمارستان قلب، فشارسنجشون omron ديجيتالي بود و فشارمو با اون ميگرفتن

دكتر قلب مادرم هم فشارسنجش omron هست

دكتر زنان كه ميرم ، فشارسنج اونجا هم omron هست

حالا حتما خوبه كه دكترا خودشون ازش استفاده ميكنن

درسته كه ديجيتالي ها از نظر دقت مث جيوه اي ها يا عقربه اي ها نيست، ولي شايد واسه راحتي كار دارن از ديجيتالي استفاده ميكنن

دیجیتالی کلا خوب نیست دقیق هم نیست ولی دستی یا همون عقربه ای ها راحته گرفتنش من از نت یاد گرفتم شنا ...

من خودم كامل بلدم با جيوه اي ها كار كنم ولي متاسفانه اونقدر نويز ميشنوم كه مجبور ميشم دوباره بگيرم و اينجوري طرف مقابل اذيت ميشه يا استرس بهش دست ميده

نميدونم چرا خش خش از صداي گوشي مياد، شايد گوشيمون خرابه