2777
2789

دوستان بنده ی ختمی رو پیدا کردم اما متوجه نمیشم چطور هستش..عکسشو میزارم لطفا کمکم کنید توی اجرش شریک شید...

تو یه معجزه ای برای ی نفر🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استاد ختم گرفتنم آخرش بعد هزارتا ختم یه ختمی پیدا کردم برام گرفت ب اون چسبیدم بگو

ی سوال دیگ گلم...ببخشید ک میپرسم برای چ چیزهایی جواب داده براتون؟

ی سوال دیگ گلم...ببخشید ک میپرسم برای چ چیزهایی جواب داده براتون؟

فقط یه ساله یافتمش و دو بار گرفتم چون هی وسطش یادم میرفت میشکست 

همه چیز 

نمره هام...مدرکم....عشقم...مادیات ...پول ...سلامتی خانوادم چند بار یه چیزی به یه شکل میخواستم حالا نمیتونم شرح بدم دقیقا همون شد ولی خب خیلی نگرفتم چون تازه پیداش کردم 

ختمتون چیه؟
عکسه من نمیتونم عکس متوجه بشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سوره فتح و نصر... دوباره عکس بدم؟

خواب سوالتون چی بود ؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
خواب سوالتون چی بود ؟

متوجه نمیشم این ختم چجوریه...

باید بعد هر ی دونه فتح نصر رو بخونم یا اینک وقتی فتح های یک روزو خوندم برم سراغ نصر؟

و اون دعایی ک اخرش نوشته رو باید روز اخر ک جمعه هستش بخونم؟

متوجه نمیشم این ختم چجوریه... باید بعد هر ی دونه فتح نصر رو بخونم یا اینک وقتی فتح های یک روزو خوند ...

فتح ها که تموم شد سوره نصر میخونید. بله روز جمعه که خام تموم شد اون دعا رو میخونید 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081