2777
2789
عنوان

قرعه کشی ایرانخودرو

303 بازدید | 28 پست

سلام پارس رو گفتن خرداد و تیر تحویل میدن واقعا همونموقع میدن یا دیرتر میشه؟؟

بعدالان اگ ببریم۹۰تومنو بردارن بقیشو کی باید بریزیم بحساب؟

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊

اسی من همین الان کارت گواهینامم اومده . میخوام واسه ماشینای قرعه کشی ثبت نام کنم . کی باید ثبت نام کنم ؟

میشه توضیح بدی🙏 هر ماه قرعه کشی داره؟ 

چه تاریخی باید ثبت نام کنم؟

چه تاریخی قرعه کشی میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من همین الان کارت گواهینامم اومده . میخوام واسه ماشینای قرعه کشی ثبت نام کنم . کی باید ثبت نام ک ...

عزیزم باید حسابت وکالتی کنی ۹۰تومنم بریزی تو حسابت۲۴تا۷۲ساعت بعد میتونی ثبتنام کنی

قبلا ماهی یکی دوبار بود قرعه کشی

عزیزم باید حسابت وکالتی کنی ۹۰تومنم بریزی تو حسابت۲۴تا۷۲ساعت بعد میتونی ثبتنام کنی قبلا ماهی یکی دو ...

یعنی باید تو حسابم ۹۰ میلیون پول باشه؟ 

یا ابوالفضل 😩

بعد چه تاریخی باید ثبت نام کنم؟

کی قرعه کشی میشه؟

ماهی چند باره قرعه کشی میشه؟

یعنی باید تو حسابم ۹۰ میلیون پول باشه؟  یا ابوالفضل 😩 بعد چه تاریخی باید ثبت نام کنم؟ کی قر ...

اره باید باشه

قبلا اینجوری نبود اینسری اینکارو کردن

هرماه اعلام میکنن اخبار میگه همینجام میگن خانوما

الان قرعه کشی اینسری۲۳بهمنه

عزیزم باید حسابت وکالتی کنی ۹۰تومنم بریزی تو حسابت۲۴تا۷۲ساعت بعد میتونی ثبتنام کنی قبلا ماهی یکی دو ...

بعد وقتی قرعه کشی کنن ، از کجا بفهمم اسمم در اومده؟

بقیه پولو کی باید واریز کنم؟

کی ماشینو تحویل میدن؟

اره باید باشه قبلا اینجوری نبود اینسری اینکارو کردن هرماه اعلام میکنن اخبار میگه همینجام میگن خانو ...

یعنی هر کی برنده قرعه کشی بشه . اسمشو تو اخبار میگن؟

خب میگم حالا که ۲۳ قرعه کشی هست ، وقت ثبت نامش تا کیه؟

بعد وقتی قرعه کشی کنن ، از کجا بفهمم اسمم در اومده؟ بقیه پولو کی باید واریز کنم؟ کی ماشینو تحویل م ...

پیام میاد برات اگ برنده شی

بقیش موقع تحویل

بستگی داره تو موقع ثبتنام زمان تحویلو مینویسه