2777
2789

من  خیلی زود ازدواج کردم زیر بعضی تاپیکا که میگم چند سالگی ازدواج کردم همه فقط چشماشونو میبندن و دهناشونو باز کنن .  مگه کسی جای کسی زندگی کرده ؟مگه سختی های زندگی کسیو تجربه کردید مگه آزار روحی ای ک داره تجربه میکنه رو شما چشیدید ک همین جوری نظر میدید و تازه وقتی داره سعی میکنه حتی تو سختی هم هست خودشو خوشحال نگه داره  دلزده دلسردش میکنید جوری ک اصلا ناامید میشه ب زندگیش حس تهوع دست میده . وقتی نمیتونید زندگی کسی رو بهتر کنید و ی کمکی بهش بکنید اقلا زخم زبون نزنید یعنیا بعضیا تو زندگیشون این حرفو پیشه میکنن ک دهن دارم چرا گوه خورم ب هرکی میخواد بربخوره میخواید بترکونیدم بترکونید خسته شدیم بابا  انگار ملت سر جنگ دارن با ادم  هم بی احترامی میکنن ب زندگی ادم و نظر چرت میدن در مورد ادم  هم جبهه میگیرن عجبا 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نه تحقیره نه افتخار 

نه کسی شمارو وادار به این می‌کنه که همه جا جار بزنی چند سالگی ازدواج کردی نه کسی حق داره به شما حرف بدی بزنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️

آروم باش بابا عزیزمن😂♥️

بیخیال حرف بقیع:))

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
عزیز وقتی زندگیت رو تو ملاعام مطرح میکنید...حالا هر مسئله ای..ازدواج..درس....کار...باید انتظار دیدگا ...

ن بحثش عقیده نیست فک کنم از توهین ناراحت شده

توهینم با ابراز عقیده فرق داره🤦🏻‍♀️✋🏻

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

کلا یه عده ای هستن  جاهایی میگن به ما چه به تو چه ؟؟؟بعد تو این مساعل میان میگن فلان و بیسار و میخورنت خب همون جمله به من چ به تو چ رو یادشون میره روشن فکرایه نخودمغز 

خب ازدواج زود هنگام در هر شرایطی تکرار میکنم در هررر شرایطی دیوونگی محضه با احترام نسبت به طرز تفکرت ...

منم موافقم ولی خب کسی ک دیگ ازدواج کرده ک سر این حرف نمیتونه بره طلاق بگیره ب قول خودشم تو زندگیش نیستیم یه سریا اینجا هرچی هست نثار طرف میکنن خو:/

اولا خداکنه درهرشرایطی خوشبخت باشی ....دوم اینکه هرگزباحرف دیگران درموردزندگی ت وشوهرت سردنشو وزندگی ت روبا حرف تلخ این واون پیش بینی نکن بلکه زندگی ت روبه نحواحسن بساز .....بازم میگم

ان شاءالله همیشه خوشبخت وعاقبت بخیرباشی.....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین