2777
2789
عنوان

کسی پسر بیش فعال باهوش داشته ؟

261 بازدید | 17 پست

پسرم ۵سالونیم خیلی باهوش خداراشکر

ولی مربی پیش دبستانیش شاکی میگه آروم نیس و ......... ولی تو خونه تقریبا خوبه اصلا کارای خطرناک نمیکنه خداراشکر

کسی شرایط من را داشته  طول درمانش چقد بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عموم اینطور بود .ب معلمش میسپارن ک وقتایی ک بی قراره بذاره بره بیرون از کلاس

ی مدت هم ریتالین میخورد

درسشم عالیه

الان دیگه 14 15 سالشه خیلی ارووم شده

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
الان خوب شده؟درسش خوبه؟

الان خوبه بد نیست درساش هم متوسط 

ولی من و داداشم چون خیلی بیش فعال بودیم از بس همه میگفتن اه چه بچه شیطونی بشین یه جا کمتر وول بخور و کلی انتقاد میکردن ما اعتماد بنفسمون از دست دادیم و فکرکردیم باید ساکت باشیم و تو سن نوجوانی تو جمع خیلی منزوی شدیم و خجالت زده الان من ۲۳ سالمه تو جنع خیلی اعتمادبنفسم کمه و هیچ حرفی نمیزنم 

تادچندسالگی شیطون بود

تا 10 سالگی خیلییی 

ولی خب الان خیلی خوبه 

البته همیشه مشاوره و اینام میبردنش و تحت درمان بود

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر