2777
2789

سلام. دوستان بچه های من خیلی زود به زود سرما میخورن و کلا احساس می کنم بنیه ی ضعیفی دارن.

راستش وقتی مریض میشن من دچار عذاب وجدان می شم و حس میکنم نمیتونم خوب بهشون برسم.

بعضی مادرا یک سری نکته های اضافه بر سازمان بلدن برای خوراکی های بچه ها... 

اگر شما هم جزو اون مادرا هستید ممنون میشم راهکار بدید🙏🏻🌹

هیچی والا همین الان دارم میبرمش پیش دبستانی فقط چندتاخرما داره

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش های من برای بچه خودمه و پزشک هم نیستم که برای کسی تجویز کنم ولی از بچگی خیلی برام مهم بود که چیزای مفید بخوره 

الان پسرم هفت سالشه کلا تا حالا شاید ده تا دونه پفک نخورده باشه 

نوشابه یکبار تست کرده از عمد کاری کردم که بدش بیاد پس اصلا نخورده 

از یک سالگی دکترش گفته حتما روزانه خرما و موز و پنج مغز رو توی خوراکی هاش روزانه داشته باشه و به اندازه مشت خودش باشه 

هر چقدر بزرگ میشن مشت خودشون هم بزرگ میشه 

سه تا لیوان شیر عسل گرم و غذا هم هر چقدر دلش بخواد و چون هله هوله نمیخوره برای غذا مشکل نداریم میوه دوست نداره که بجاش ابمیوه براش میگیرم  

از وقتی مدرسه رفته هفته ای سه بار قرص ویتامین سی میخوره با دستور پزشک

قرص د۳ که ماهی یکبار میخوره با دستور پزشک

سالی یکبار هم چکاپ کامل میده برای عفونت ادراری و انگل و کم خونی و آهن و کلسیم و تیرویید ( چون ژنتیکی یکم مشکل کم خونی و…داریم)

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
داخلش گردو بزار با کنجد خیلی مقویه

نیست

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
آبجوش بادام چیه؟

من 14 دانه بادام رو با چند تا به دانه آسیاب میکنم با نبات میریزم تو لیوان بعد آب جوش میریزم روش و لیوان رو میزارم روی کتری آبجوش و روی لیوان یه بشقاب کوچیک میزارم و میزارم 20 دقیقه مثل چایی دم بکشه