خستم شوهرم وضعش خوب پول نمیده ،مدام بد دهن و همش میگه جونت در بیاد ،گمشوووو ،بمیر ،کم عقل ،…خیلی از این داد زدن و فحشاش بدم میاد .ی دختر یک ساله دارم شبا زود نمیخواب هر کار میکنم ب خدا خودم ب زور میکشم باهاش خوابم نبره یهو تو شب بلند میشه داد و بیداد گه ب سرت کنن ،بی عرضه خاک بر سر …دیگه ببینم نخوابیدی ن میرم شب خونه مادرم …انگاری من دوست دارم شب بیدار باشم ی بچه همینطور بهم آویزون …بهش میکم مثلا هفته ای ی بار نیم ساعت نگهش دار من برم پیاده روی …میگه هر وقت دو تا بسته پوشک با پول خودت خریدی اون موقع میتونی توقع داشته باشی نیم ساعت نگهش دارم جالب این من بچه نمیخواستم اینقد گفتتتتت…هر چی میگفتم همیشه میگفت چون بچه نمیاری نه نمیکنم …خیلی خستم افسردم داروی افسردگی میخورم از حاملگی ب این طرف …از قبل حاملگی ب این شدت نبود تو حاملکی خیلی فحش و داد میزد و من چاره ای جز گریه نداشتم بعد زایمانم ک ی چند باری کتکم زد چرا بچه مریض شده ،چرا سرش خورد ب دیوار ….حتی ی روز وقت نمیذاره دو ساعت مارو ی بیرون ببره …داغون شدم تو ی خونه تنها بچه داری خیلی سختتتتتت پدر و مادرم فوت کردن خیلی خستم داغونم الان یهو دیدم ک چقدر …ام .من مامان میخوام ی مامان مهربون و قوی ک از پس همه چی بر بیاد من چیکار کنم مامان ابجیمم سخت مریض .کاش یکی پیدا میشد مامان من میشد 😭😭😭😭ما دخترای شاد و قوی ک ب این روز افتادیم جمع میکرد خداااااااا