2777
2789
طرف منم آروم و ریلکسه... منم ک سگ نشدم اونموقع بخاطر مهمون تو خونه ام بود... پدر پیرش بود گفتم جلو ا ...

ببخشید من اینو میپرسم میدونم شخصیذهست اما واقعا برام سوال شد 

علت طلاق یه چیز بزرگه 

چطور با اومدن بچه  اوکی شد 🧐

دعوای د حد طلاق خیلی مساله کمی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره یکی از طرفین باید پیش قدم بشه

من خودم رو بخوام بگم شده قهر بودیم و رابطه باعث آشتی شده 

شده قهر بودیم رابطه داشتیم و بعدش قهر ادامه دادیم 

من خودم کرمم حتی تو قهر هم کرم میریزم مجبور میشه بیاد سمتم 

احتمالا دلی آشتی نکردن

بلاخره یکی از طرفین باید پیش قدم بشه من خودم رو بخوام بگم شده قهر بودیم و رابطه باعث آشتی شده  ...

چقدر غصه میخورم که من هیچ جذابیت یا چیزی ندارم که شوهرم مجبور بشه بباد سمتم 

اندامم خوب نیست لاغرم میفهمی منظورمو؟ هییییی قدر داشته هاتونو بدونید خانما

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چقدر غصه میخورم که من هیچ جذابیت یا چیزی ندارم که شوهرم مجبور بشه بباد سمتم  اندامم خوب نیست ل ...

هیکلای اسکینی تا چند سال آینده بیشتر از ساعت شنی و اینا رو بورس میشه 

و البته خاص تره

همین هیکل تو شاداب نگه دار 

باشگاه برو و رژیم داشته مکمل گینر و شیر خشک و دلستر تلخ عالیه ولی همشو باید اصولی انجام بدی

اگه شرایطشو داری و واقعا راضی نیستی پروتز انجام بده 

بحث لوندی هم به نظر من ربطی به هیکل نداره 

پنجاه درصد ذاتی و بقیه اش یاد گرفتنی

هیکلای اسکینی تا چند سال آینده بیشتر از ساعت شنی و اینا رو بورس میشه  و البته خاص تره همین هی ...

هیچی از لوندی بلد نیستم تو ذاتمم نیست حالا من ار خدا هیکل ساعت شنی نخواستم حداقل یکم سینه بهم میداد یا ب ا س ن 

اصلا افتضاحم خللی دلم گرفته

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هیچی از لوندی بلد نیستم تو ذاتمم نیست حالا من ار خدا هیکل ساعت شنی نخواستم حداقل یکم سینه بهم میداد ...

اون چیزایی که برا پر شدن بهت گفتم امتحان کن 

من س هام کلا بزرگه ولی برا سفت شدنش هر شب به جز پریود یه قاشق رازیانه میخورم با آب 

به شدت سفت و پفی می‌کنه واقعا معجزه شو دیدم 

و دو ساله دارم میخورم 

باسنمم تزریق کردم البته 

اون چیزایی که برا پر شدن بهت گفتم امتحان کن  من س هام کلا بزرگه ولی برا سفت شدنش هر شب به جز پ ...

کاش منم پول داشتم واسه باسنم برم تزریق 

هیچکی نمیفهمه حال منو وقتی شوهرت بخاطر اینکه براش جذابیت نداری زیاد سراغت نمیاد و دست آخر میگه تو منو ارضا نمیکنی خیلی درد بدیه منم یه زنم و احتیاج دارم یه مرد نازمو بکشه و بهم کشش داشته باشه 

خیلی چیزای ساده ک همه زنا ازش بهره مندن از من دریغ میشه و برام حسرت شده

کاش منم پول داشتم واسه باسنم برم تزریق  هیچکی نمیفهمه حال منو وقتی شوهرت بخاطر اینکه براش جذاب ...

شرمنده عزیزم 

ولی همون رازیانه پودر شده رو امتحان کن 

خودت متوجه میشی تو یک ماه چقدر تغییر کردی

و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که جلوش هی الکی بگو امروز دختر فلانی گفت خوش بحالت هیکلت عالیه 

یا بگو تو آرایشگاه یه خانمه داشت می‌گفت عمل انجام داده تا مثه من بشه و بتونه بره مدل بشه 

یا وقتی می‌رید خرید بگو خداروشکر سایز من همیشه هست بیچاره فلانی همیشه دنبال سایز بزرگه 

با بگو امروز که خیاطی بودم خیاطه میگفت خوش بحالت که قلمی هستی یه خانمه هم اونجا بود گریش گرفت گفت کاش مثه تو بودم 

اینارو به صورت اخباری و با ذوق بگو

نه تحمیلی 

چند بار میزنه تو ذوقت 

چند بار بهت اهمیت نمی‌ده 

ولی کم کم می‌ره تو ذهنش که خوبی تو هم 

من خودم قدم صد و شصته شکم پهلو اینا ندارم چون عمل کردم

کلا ساعت شنی ام 

ولی خب کوتاهی قدم تو چشم میزنه 

چند بار گفت قدت کوتاه از  اون تایم گفتم آره فلانی گفته چقدر عاشق هیکلتم یا گفتم میبینی چقدر با مزه ام مثه جاکلیدی ام یا اون سری بهش یه پسر خیلی خوش هیکل و قد بلند نشون دادم (خودش هم قد بلند و درسته) گفتم خیلی باحاله دختر قدکوتاه و پسر قد بلند قشنگ تر بقلش جا میشه 

چند باری هم سعی کن خیلی ملو بدون دعوا و خون ریزی عیوب خودش رو به روش بیاری اما نه اینجوری که بگی  حالا تو هم پخی چقدر دماغ گنده ای 

مثن دماغش رو بکش و بوس کن بگو قربون دماغ گوشتیت برم 

من خودم یه مدت مثن گفتم وقتشه باهم بریم باشگاه داری چاق میشی

یا مثن گفتم یکم غذا هاتو رژیمی میکنم شکمت بزرگ تر نشه 

خیلی ملو عیباشو میگم حالا فک نکنه خیلی خوبه

کاش منم پول داشتم واسه باسنم برم تزریق  هیچکی نمیفهمه حال منو وقتی شوهرت بخاطر اینکه براش جذاب ...

حس میکنم شما خیلی عیبی هم نداری 

و همسرت از مدل مرد های دیکتاتوری باشه که دلش بخواد همیشه احساس کمبود تو خودت بکنی 

حس میکنم الکی روت عیب میزاره یا حداقل عیبت رو بزرگ تر جلوه میده تا اعتماد به نفست رو بگیره و همیشه زیر سلطه خودش باشی

حس میکنم شما خیلی عیبی هم نداری  و همسرت از مدل مرد های دیکتاتوری باشه که دلش بخواد همیشه احسا ...

اره شوهر من همچین آدمیه فقط دوسه باری ب حالت شوخی گفت چقد سینه هات کوچیکه یا ی بار گفت باسنت لاغره 

اما نیازی ب گفتن نیست معلومه دیگه تو سرش چیا میگذره مرتیکه

از نظر خودم خوب نیست اندامم