2777
2789
عنوان

بابت یکی از دوستانم به مشکل خوردم

71 بازدید | 5 پست

سلام

من یه دوست خیلی صمیمی دارم که خیلی ساله باهم رفیقیم و این رفاقت طولانی مدت ما باعث رفت و امد بین خانواده ها شده و من با تک تک اعضای خانوادش رفیقم. مشکلی که دارم اینه که من خیلی دوسش دارم و براش ارزش قائلم اما اون برای خودش ارزش قائل نیست و این منو خیلی اذیت میکنه.

چندین ساله با پسری دوسته، این پسر باهاش کات کرد بدون هیچ دلیل قانع کننده ای.

بعد کات کردنش باز دوست من برای تولدش کادو خرید رفتیم چندین ساعت منتظر موندیم تا جوابمون و بده و کادو رو با منت بگیره.

پسره همچنان ازش خبری نگرفت همچنان کات بودن، باز دوست من خودش بهش پیام داد رابطه رو شکل داد، برگشتشون به هم باز موقع تولد پسره بود، دوستم براش کادو های ارزشمند خرید. تو تمام مدت بودنشون پسره یه برگ درخت از سر کوچه شون نکند بگه این وبرای تو و به یاد تو کردم اما همچنان دوست من براش انواع و اقسام کادو هارو بدون مناسبت خرید تا رسید به تولد دوستم از یک هفته قبل شروع کرد به چس کردن خودش

حتی به روی خودش نیاورد که نزدیک تولد دوستمه

بهش پیام داده بود فلان چیز و برام میخری؟ دوستم گفته بود پول ندارم،در جواب بهش گفته بود تو بهم قول داده بودی.

این باعث یه دعوا بینشون شد و من با هزاران مدرک ازش خواستم و خواهش کردم ک کات کنه و اون اطمینان داد که کات میکنه ولی باز دو هفته بعد با یه معذرت خواهی خر شد و برگشت بهش، دوباره تولد پسره شد همچنان خرید هایی که دوستم برای پسره میکرد و اون به هیچ وجه به روی خودش نمیاورد و واقعن میگم یه برگ درختم براش نیاورد و امسالم داستان رسید به تولدش من یه هفته مونده بود به تولدش گفتم هنوز باهاش کات نکردی متعجب گفت چرا؟ گفتم اخه داستان هر سالتون همینه که نزدیک تولدت کات میکنی خندید چیزی نگفت بحث و عوض کرد

اما امسال فرقش با سالهای دیگه اینه که دقیقا تو روز تولدش دعواشون شده درست سر قضیه تولدش و گریه اش و دراورده و بهش فحش داده.

فرق دیگه اشم اینه که امسال خانوادش از همه چی خبر دارن و قضیه امسال و دوستم اصن بهم نگفته بلکه خانوادش بهم گفتن و من خیلی خیلی ناراحت شدم.

از اینم ناراحتم ک به خانوادش گفته ک نه این این مدلی نیست اصن نمیدونم کی بهش چه حرفی زده تحت فشار بوده اینکار و کرده و باز مطمئنم ک سواری دادن هاش ادامه خواهد داشت

اینو نوشتم هم یکم خالی شم هم کمک بگیرم اگر راهی به ذهنتون میرسه چون من واقعا از هر راهی که بشه بهش فکر کرد تلاش کردم سر عقل بیارمش.

این پسره عوضی کوچکترین علاقه ای ب دوستت نداره وفقط میخوادتیغش بزنه ومطمئنابهش بگودختریادخترای دیگه توزندگی پسره هستن که راحت ازدوستت جدامیشه ولی ب طمع و زورکادوهای دوستت برمیگرده واین دوست ساده ات ذره ای براش اهمیت نداره،بهش بگودخترجان این قبری که توبالاسرش خودتومیکشی وگریه میکنی مرده توش نیست وخالیه ،آخرش که چی بشه؟

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستم اينجوري بود گذاشتم به حال خودش باشه اينجور ادمارو نميتوني كاري براشون بكني 

من همون سال بهش گفتم یا من یا اون

چون من نمیتونم تحمل کنم کسی که انقدر بهم نزدیکه به این حد خودش و خار و خفیف کنه

اون سالم گفت نه من خودم عاقلم میدونم

گفتم الان کات میکنه

دیدم باز دو هفته بعد برگشت

واقعا نمیتونم این حجم از حماقت و تحمل کنم

این پسره عوضی کوچکترین علاقه ای ب دوستت نداره وفقط میخوادتیغش بزنه ومطمئنابهش بگودختریادخترای دیگه ت ...

اصن خانوادش باهاش حرف زدن

من گفتم

خیلی گفتم، انقدری گفتم که پیش چشمش بده شدم

دیگه از ترس اینکه نکوبم تو سرش یا سرزنشش نکنم حرفاش و بهم نمیزنه

منم از این قضیه میترسم که بندی به اب نده واسه همین چند وقته فشارا رو کم کردم

اصن خانوادش باهاش حرف زدن من گفتم خیلی گفتم، انقدری گفتم که پیش چشمش بده شدم دیگه از ترس اینکه نک ...

خوب دیگه عزیزم تووظیفه ای نداری وقتی تمام تلاشتوکردی ،ولش کن سرش ب سنگ بخوره تجربه پیداکنه ،اصلا هم همراهش نباش وقتی پسره رومی بینه ویکمم سرسنگین شووبهش بگوبعدهاحق کوچکترین اعتراض وگلایه روبهت نداره چون خیلی سعی کردی جلوی اشتباهشوبگیری وخودش تنهامسئول رفتارشه وپیامدهای بعدازان 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه