2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون زشته یه دختر...

1038 بازدید | 66 پست

بچه ها من نامزدم.میخواستم ببینم به نظرتون زشته یا مثلا کوچیک کردن خودم حساب میشه اگه بخوام بخاطر اینکه رعایت حال نامزدمو بکنم و تحت فشار نذارمش  واذیت نشه چون یکه وتنها داره همه کارای عروسی وعقد واینارو میکنه وهیچکس کمکش نیس و حتی پول شاباشی هم که خانواده ش بخوان بدن از جیب خودشه.اگه یه جاهایی کوتاه بیام یا مثلا به یه چیز کمتر ومعمولی قانع بشم بده.خودمو کوچیک میکنم یعنی؟یا مثلا به قول بعضیا پررو میشه لوس میشه سو استفادع واین چیزااا..... سردرگمم نمیدونم چ کنم.دلم نمیاد فشار بیارم بش اما با شنیدن این حرفا دو دل میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی فکر میکنی؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
نه، خیلی هم خوبه اگ شوهرت آقاس، چرا ک نه

دلم میسوزه براش خیلی تنهاس ویه تنه داره همه کارا رو میکنه.باباش حتی یه هزارتومنی هم کمک نکرده.دلم نمیاد اذیتش کنم.اما اطرافیان همش میگن پررو میشه دست کم میگیردت و...

خب نه به نظر من چون الان فشار زیادی روشه و خیلی خوبه که درکش میکنی

ولی این درک کردنا برای فقط مدت زمانی باشه که واقعا بدونی تو شرایط سختیه

نه دیگه ازش یه شارژ ۵ تومنی(مثاله فقط)بخوای بگه اره چون خیلی درک کرده وظیفشه پس بگم پول ندارم بازم میگه عیب نداره