2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم فرندز

با زیر نویس نبین

میتونی آنلاین زبان بخونی

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

هر شب ده تا لغت حفظ کن برای قواعد از یوتیوب ویدیو ببین یا کلاس انلاین شرکت کن.من از کتاب های مخصوص به یادگیری پیشرفته زبان ویزی نمیدونم اما فور کرنرز و اینترچینج رو دوست داشتم.فیلم های زبان انگلیسی بدون دوبله ببین .انشا بنویس.اهنک های انکلیسی گوش کن .همینا رو میدونم من

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!
هر شب ده تا لغت حفظ کن برای قواعد از یوتیوب ویدیو ببین یا کلاس انلاین شرکت کن.من از کتاب های مخصوص ب ...

خيلي ممنونم عزيزم از راهنماييت حتما انجام ميدم

زبان ادم بلد باشه خيلي خوبه تو جامعه الان بايد بلد باشي  ٢٦ سالمه

اتفاقا منم 26سالم بود رفت کلاس تازه عروسی کرده بودم خیلی هم علاقه داشتم،انقدگفتن بچه بیار،اون دوسال کوفتم شد الانم دارم بچه بزرگ میکنم

اينم ميرم نميدونم چرا ولش ميكنم جذبش نميشم

اول باید انگیزه پیدا کنی که واسه چی میخوای زبان بخونی...اگه مثل نیاز شد واست میخونی

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...