2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66245 بازدید | 1440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر مریمی که باهاش ارتباط داشتم فوق العاده زیبا بوده و خیلی خاکی و گرم و خوش برخورد😅

بقیه هم میگن امیدوارم که باشم😂🥰

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

من اصلا اعتقاد ندارم

مثلا دوتا سکینه داریم یکی به شدت اروم و مظلوم 

اون یکی اویزونه مردای زن دار

دوتا جاری مریم دارم یکی مارمولک و باسیاست اون یکی بی نهایتتتتت ساده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
بچه خر خون 😁 مودب  

😂😂😂 ای خدا آخه چرا  😓جفتشم

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

میترا ها رنج کشیده ان

فریباها خوشبختن

روشنک ها فصولن

نسیم ها خیلی زرنگن

زیبا ها زشتن

هدیه ها خوشبختن

زهره ها خوشگلن

زری ها موذی هستن

سمیه ها دیر ازدواج می‌کنند

حامد ها پولدارن

اکرم ها بدبختن

نسرین ها بد شانسن

امیر حسین ها شیطون 

الهه ها اکثرا شوهراشون میمیرن

اصغر ها خسیسن 

مهسا ها موذی و زیر آب زن هستن

سهیلا ها زرنگن

اجی ها راجب سوگند نظری ندارین ؟ :)))

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))
سوگندایی که من دیدم خیلی اهل پسربازی و لاس زدن بودن و زودم ازدواج کردن😅

😂😂اوه اوه چه بد 😂😂

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))