2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66245 بازدید | 1440 پست

سارا ها چی

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
اره ممدا مثلا راحت تبدیل ب شوهر میشن

واییی شوهرمنم راحت تبدیل به شوهر شد اصلا اذیتم نکرد 😂😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محسن ها خیلی خوش سر و زبونن😊😁

وای محسن میشنوم یاد اون رمانه بوی گس میفتم چندشم میشه تو همین سایت معرفیش کردن😂😐

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
سارا ها چی

گفتن لایکم کن لطفا🥲❤️

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
بعضی اسمها بخاطر ارتعاش و انرژی پایینی که داره باعث میشه فرد زیاد مریض بشه یا بدشانسی و بدبیاری به ه ...

نیایش انرژی و ارتعاشش چطوره؟ 

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
نیایش انرژی و ارتعاشش چطوره؟ 

با نام مادر باید بررسی بشه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

نظرتون در مورد بابک چیه 

بابک

بابک

بابک

بابک

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

فرناز چی؟ کسی میدونه بگه

سرزبون دار 

خوش خنده

با اخلاق 

هفت خط

دو رو

زرنگ

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...