2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
عزیزم. تا حدودی درسته طبع افراد از اسمشون ساخته میشه البته اسم مادر فرد هم در طبع اسم فرد دخیل هست و ...

ببخشید زهرا دختر فاطمه چی؟

دختری با دنیایی متفاوت از دیدگاه همه  شوخ طبعی تنها حصار میان ما و تاریکی است...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سمانه ها چه خبر؟😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم. تا حدودی درسته طبع افراد از اسمشون ساخته میشه البته اسم مادر فرد هم در طبع اسم فرد دخیل هست و ...

میشه درخواستمو بپذیرید؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چندتا الهام و مریم و سمانه  دیدم خووووووشبخت بودن

چندتا حمید دیدم بشدت زن دوست هستن

زینب هم زیاد دیدم گرفتاری زیادی تو زندگی دارن

چندتا نسیم هم دیدم خیلی از زندگیشون راضی نبودن خودم یکیشون دعام کنید حداقل بخت خوبی نصیبم بشه از زندگی متاهلی آینده راضی باشم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید