2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
تو اگه شعور داشتی ریپ نمیزدی چرت و پرت بگی بچه جون پس برو بشین سر درس و مشقت سرتم از پستای بقیه بیرو ...

لطفا تاپیک رو ترک کنین نیاز نیست حتما جواب کاربرا رو بدین و توی تاپیکی که دوست ندارین شعور آدم ها رو بسنجین

مهدیه ها چطورن؟

خوش مشرب زرنگ رو پای خودشون وایمیستن بیشتر عمرشون مجردن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز این خودش به تنهایی نمیشه ارتعاشش رو گرفت ، هر نام با توجه به نام مادر فرد ارتعاشش گرفته می ...

دقیقا من یه علی فرزند زهرا میشناسم صبح تا شب حادثه و مشکل و گرفتاری داره تو زندگی اش 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
والا من مریم و سونیا رو دیدم خیلی مهررربون میشم خودمم سونیا هستم ولی به جز خودم دوتا سونیا دیدم دوست ...

وای منم یه سونیا دیدم مهربون ترین ادمی بود که تو عمرم دیدم کلا خیلی لطیف بود

دقیقا من یه علی فرزند زهرا میشناسم صبح تا شب حادثه و مشکل و گرفتاری داره تو زندگی اش 

افراد حادثه ساز باید اسمشون تغییر بدن در غیر اینصورت خیلی تو زندگی اذیت میشن و دیگران هم زجر میدن ،خودشون آدمای بدی نیستن ولی بخاطر ارتعاش پاینشون همش بدبیاری و گرفتاری و بدشانسی مریضی دارن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
واقعا اسم مریم ثروت جذب میکنه؟؟؟

بستکی به نام مادر داره عزیزم ، اسم به تنهایی هویت نداره 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
انشالله عزیزم ممنون عقیقه چی هست؟

قربونی کردن گوسفند هست که بنام طرف باید بدین به کسی که بلده انجام بده دعای مخصوص داره کسی که قربونی کرده اصلا نباید از اون گوسفند استفاده کنه استخون های گوسفند هم خاک میکنند 

شنیذم که گفته شده کسی که توان مالی داره برای پسر واجب و برای دختر مستحبه که انجام بدن 

از مرگی که تو سرنوستش نباشه دور میشه 

بزنی سرچ کنی احتمالا کاملش میاد 

من برای بچه هام زمانی که دنیا اومدن انجام دادم 

برای خودم و مادرم هم قبلا انجام دادم 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
بستکی به نام مادر داره عزیزم ، اسم به تنهایی هویت نداره 

عزیزم اسم مادرمهدیه باشه دلارا چطوره برای نام دخترش؟ یاچه اسم دیگه ای ویشنهادمیدید؟ 

لطفالایک نکنید،ممنون
ما هر چی ندا دور بر داریم دست کج به شدت عوضی انگار از هم کپی گرفتنشون

بسم الله 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️