2777
2789

یکی دوهفته پیش کل فرش های خونه رو که شدیدا کثیف شده بودن دادیم قالیشویی، سه روزه تحویل دادن،

دوتا فرش مادرشوهر تا کرده بود توی پارچه پیچیده بود که ببره بذاره اون یکی خونه اش توی شهر نزدیک مون،

ما هم چون خونه مون خالی شد و دخترم ازین ور خونه میدویید اون طرف و یه بار با صورت خورد زمین، بهش رو انداختیم که اون دوتا فرش رو بده بندازیم دو روز

تا دخترم کمتر احتمال داشته باشه بیفته، الان سریع تایپ میکنم بقیه اش رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتی بلایک

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یکم با اکراه داد یعنی دفعه اول گفتیم خودش رو زد به نشنیدن، دوباره گفتم، گفت باشه

تا این که دوروز بعد فرش هامون رو آوردن، منم نیرو کمکی گرفتم اپل خونه رو تمیز کنن و بهش گفتم این دو فرش رو خوب جارو بزن و لوله کن بغل بعد فرشا خودمو بنداز

یکم با اکراه داد یعنی دفعه اول گفتیم خودش رو زد به نشنیدن، دوباره گفتم، گفت باشه تا این که دوروز بع ...

چرا قطره چکونی حرف میزنی من ک رفتم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

آخه چرا رو انداختی وقتی یبار گفتی خودشو به نشنیدن زد ...من حتی اگه بازورم بدن نمیگیرم ..حالا یه دو روز مواظبت میکردی از بچه ات نخوره زمین 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

من چون سرکار میرم و پرستار پیش بچمه دیگه رفتم سرکار ،

دوسه روز فرشاش لوله شده کنار سالن بودن 

تا اینکه گفت میخواد نوه اش ببره اون یکی خونه و فرستاد که فرشا رو تا کردن و پیچیدن توی پارچه و کشیدن توی آسانسور 

چرا قطره چکونی حرف میزنی من ک رفتم 

خب میخواد بازدیدش بالا بره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان